Amsteldijk 719 te 1074 JH Amsterdam Amsterdam, Noord-Holland

€ 700.000 k.k.
Type: Woonark met ligplaats
Oppervlak (M 2)
73
Kamers
2
Badkamers
1
Slaapkamers
1

Object

  • Bouwjaar: 1976

Eigenschappen

  • Casco: Beton
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

De locatie van dit renovatieproject is eigenlijk onbetaalbaar: pal voor de deur van het monumentale, voormalige Gemeentearchief, thans 5-sterrenhotel, en met een fenomenaal uitzicht over de Amstel met de Ceintuurbaanbrug en het Amstelhotel in de verte. Hier, aan de rand van hippe stadswijk De Pijp, kunnen de mooiste woondromen uitkomen voor wie van aanpakken weet!

De ark met een betonnen casco en gemetselde opbouw is royaal van afmeting met een woonlaag van 97m2 op een kelder van 117m2. De huidige indeling kan naar wens worden aangepast, maar ook vervanging van de woonark is mogelijk tot een maximale afmeting van 20x5m.

Een object met zo veel potentie komt niet dagelijks voorbij in hartje Amsterdam. Bekijk de fotopresentatie en laat je fantasie de vrije loop!

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.