Amsteldijk 866 te 1079 LN Amsterdam Amsterdam, Noord-Holland

€ 635.000 k.k.
Type: Woonschip met ligplaats
Oppervlak (M 2)
99
Kamers
4
Badkamers
1
Slaapkamers
3

Object

  • Bouwjaar: 1927

Eigenschappen

  • Casco: Staal
  • Opbouw: Staal
  • Terras
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

Karaktervol woonschip met geweldige ligplaats op de Amstel.

Rustig en groen wonen met de hoofdstad aan je voeten. Het kan, zelfs binnen de Ring A10! De Sursum Corda is een stevenaak die in 1927 te Foxhol van de werf kwam en thans als binnenste van twee schepen ligt afgemeerd langs het Martin Luther Kingpark in Amsterdam Zuid. Zie jij jezelf al op de loungebank in de stuurhut zitten, genietend van het uitzicht op zowel het park als de rivier? Lees dan snel verder!

Ligplaatsen als deze zijn er niet veel binnen de ring en ook het schip zal je zeker niet teleurstellen. Als je via de hardhouten steiger met aangrenzende terrassen aan boord gaat, sta je direct in de grote woonkamer met een strakke open keuken voorzien van inbouwapparatuur. Het gehele interieur van het schip is verrassend licht dankzij royale daklichten en veel wit geschilderd houtwerk. Een halletje met boekenwand brengt je naar de ouderslaapkamer en naar de roef van het schip, waar onder meer kastruimte en een bedstee is. Langs een trapje kun je hier omhoog naar de eerdergenoemde stuurhut op het achterdek, met een zitbank en ramen rondom voor een grandioos uitzicht over de Amstel. Vóór in het schip bevindt zich nog een derde slaapvertrek en de badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en hangend toilet. De cv-installatie is ondergebracht in het vooronder waar ook een berging is.

Heerlijk op het water wonen, aan een rustige straat waar je gewoon voor de deur kunt parkeren. Bovendien vlak bij de uitvalswegen en op maar een paar minuten fietsen van station Amsterdam Rai met zijn vele tram-, trein- en metroverbindingen. Lijkt dit jou ook ideaal? Kom de Sursum Corda dan bezichtigen!

Bijzonderheden:

· Rustig wonen

· Aan stadspark

· Geweldig uitzicht

· Parkeren voor de deur

· Zeer goed bereikbaar

Contacteer de Makelaar

Rick Willemsen

Assistent makelaar
Kantoor
0294-450752
Mobiel
06-41504995