Amsteldijk Noord 168-B te 1183 TK Amstelveen Amstelveen,Noord-Holland

€ 550.000 k.k.
Type:Woonschip met ligplaats
Oppervlak (M 2)
115

Object

  • Bouwjaar: 1928

Eigenschappen

  • Casco: Staal
  • CVO/CBB
  • Opbouw: Staal
  • Varend Woonschip
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

Ben jij te veel vrijbuiter om in een villa aan de Amstel te willen wonen en kies je liever voor een varend woonschip in uitstekende technische conditie? Dan is dit je kans. De Maria Louisa (een Luxe Motor uit 1928) heeft een geldig Certificaat van Onderzoek sinds 2018, is uitwendig gestraald en onlangs is het schip onderdeks volledig kaal gestript. De uitlaat, motorbediening en keerkoppeling zijn vernieuwd. Onder het ietwat verweerde uiterlijk en de originele luikenkap ligt 115 m2 woonoppervlak te wachten op een nieuwe indeling en inrichting. Een leeg canvas voor de liefhebber.

Bij het horen van het adres Amsteldijk Noord in Amstelveen gaat er wellicht niet bij iedereen een lichtje branden, maar het is een plek die je absoluut wilt leren kennen! Het beste van twee werelden: de Amsteldijk Noord verbindt Amsterdam met Ouderkerk aan de Amstel. Wonen in een prachtige landelijke omgeving aan het water met de voorzieningen van de hoofdstad op steenworp afstand. Buurtgenoten recreëren in het Amstelpark en herkennen de Riekermolen, waarschijnlijk het meest gefotografeerde object van Amsterdam. Veel mensen hebben genoten van deze plek vanaf het terras van ‘Klein Kalfje’, op weg naar de sportvelden of na een rustige wandeling vanaf de Berlage brug. Kortom, dit is een unieke locatie aan de oevers van de brede rivier de Amstel op de grens van Amstelveen en Amsterdam-Buitenveldert.

Zie jij de schoonheid van deze stoere vrachtvaarder en kun je niet wachten om van het uitzicht vanuit de stuurhut te genieten? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging en alle ins-and-outs.

Contacteer de Makelaar

Rick Willemsen

Assistent makelaar
Kantoor
0294-450752
Mobiel
06-41504995