Braakdijk 28-R te 1509 BK Zaandam Zaandam, Noord-Holland

€ 285.000 k.k.
Type: Woonark met ligplaats
Oppervlak (M 2)
37
Kamers
2
Badkamers
1
Slaapkamers
1
Parkeerplaatsen
1

Eigenschappen

  • Casco: Beton
  • Externe berging
  • Opbouw: Houtskelet
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

Weleens jaloers op de woonbootbewoners als je over de Braakdijk fietst? Op deze geliefde locatie genieten zij van de Zaanse sfeer in een rustige woonomgeving met alleen bestemmingsverkeer. Als jij ook zo wilt wonen, is deze traditionele woonark met betonnen casco wellicht de kans waarop je gewacht hebt!

Wanneer je via het halletje, met deur naar het toilet en kast voor de cv-installatie, in de woonkamer aankomt, valt direct op hoe mooi je door de schuifpui kunt uitkijken over de tuin en de natuurrijke omgeving. Ook aan de waterzijde is er een flinke raampartij. De open keuken in L-vorm is voorzien van apparatuur en een wasmachineaansluiting.
In de slaapkamer zijn ramen aan twee zijden en er is een directe toegang tot de moderne, zeer sfeervolle badkamer en suite met inloopdouche, wastafelmeubel, handdoekradiator en toilet.
In de tuin met onder meer een hardhouten terras staat een vrijstaande houten berging en er is parkeerruimte voor een auto.

De woonark ligt aan de rand van Haaldersbroek, een prachtige buurt die goed aantoont hoe de gehele Zaanstreek er vroeger heeft uitgezien. Wat dat betreft wint de wijk het volgens sommigen zelfs van de toeristische Zaanse Schans. Met een bootje kun je alle kanten op in dit waterrijke gebied. Er zijn diverse scholen in de nabije omgeving en ook voor de dagelijkse boodschappen hoef je niet ver te lopen of te fietsen.

Bijzonderheden:

  • Vrij uitzicht
  • Tuin met berging
  • Parkeerplaats

Contacteer de Makelaar

Rick Willemsen

Assistent makelaar
Kantoor
0294-450752
Mobiel
06-41504995