Buiksloterdijk 425 te 1034 ZA Amsterdam Amsterdam, Noord-Holland

€ 650.000 k.k.
Type: Watervilla met ligplaats
Oppervlak (M 2)
98
Kamers
4
Badkamers
1
Slaapkamers
3

Object

  • Bouwjaar: 2010

Eigenschappen

  • Casco: Beton
  • Externe berging
  • Houtkachel
  • Opbouw: Houtskelet
  • Terras
  • Tuin
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

Het is heerlijk wonen in de Kormoraan, deze comfortabele, moderne waterwoning uit 2010, verscholen in het groen en gelegen aan de verkeersluwe aftakking van de Buiksloterdijk langs Zijkanaal I in Amsterdam-Noord.

In de toekomst zal deze groene omgeving alleen nog maar versterkt worden. Het recentelijk vastgestelde stedenbouwkundig plan voorziet in de aanleg van een prachtig park, direct aansluitend op de tuin, waarmee de waardevolle groene ruimte voor de toekomst duurzaam gewaarborgd blijft.

Duurzaamheid is ook de basis voor het ontwerp van de woonark, met zijn bloeiende sedumdak en zonnepanelen die de energierekening aangenaam laag helpen houden zonder aan wooncomfort in te boeten. De nagenoeg onderhoudsvrije afwerking van de buitenzijde geeft u tijd en rust om volop te kunnen genieten van het buitenleven aan het water. De 98m2 woonruimte is licht, strak, luxe en helemaal van deze tijd. Kortom klaar om zó te betrekken!

Aan de wal is er een leuke natuurlijke tuin met terras, een groot houten tuinhuis en een brug met vlonderterras naar de ark. Binnen vormt de ruime centrale hal de entree tot de diverse vertrekken. Hier vind je de toiletruimte met hangend toilet en fontein en de aparte ruimte voor wasmachine, droger en de cv-installatie. De badkamer heeft een fijne inloopdouche, een fraai wastafelmeubel en een grote handdoekradiator. Alle drie de slaapkamers kijken weids uit op het water, een geweldig begin van de dag als je hier de gordijnen opentrekt!

De iets lager gelegen, royale woonkamer met hoog plafond en moderne open keuken heeft een schuifpui naar het inpandige terras dat uitnodigt om beschut te relaxen of een verfrissende duik te nemen in het open water dat aansluit op het IJ. De hoeveelheid zon of schaduw regel je zelf met de schuivende zonwering. Als het kouder wordt maak je het binnen echt gezellig rond de sfeervolle houtkachel.

Volop genieten van de rust en de vrijheid op het water, maar tegelijk ook de stoere NDSM werf op loopafstand waar altijd iets te doen is. Met de fiets brengt de IJpont je binnen een kwartier naar het centrum van Amsterdam maar ook met de auto zit je binnen 10 minuten op de ring. Is deze uniek gelegen waterwoning die verborgen parel die voor de meesten eigenlijk onvindbaar blijft?

Contacteer de Makelaar

Rick Willemsen

Assistent makelaar
Kantoor
0294-450752
Mobiel
06-41504995