De Wittenkade 69 te Amsterdam Amsterdam, Noord-Holland

€ 515.000 k.k.
Type: Woonark met ligplaats
Oppervlak (M 2)
75
Kamers
3
Badkamers
1
Slaapkamers
2

Object

  • Bouwjaar: 1991

Eigenschappen

  • Allesbrander
  • Casco: Beton
  • Opbouw: Houtskelet
  • Terras
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

Aan de Wittenkade in Amsterdam West kun je bij deze traditionele woonark vanaf de buitenkant niet vermoeden dat er zo’n moderne woonark achter de gevel schuilgaat. Vanaf de straatzijde heb je veel privacy.

Vanuit de lichte en ruime woonkamer heb je vrij zicht over het water. De tuindeur leidt naar een groot inpandig terras. Hier kun je lekker loungen. Aan de andere kopse kant is een tweede terras aangebracht. In de winter kun je natuurlijk ook lekker bij de houtkachel blijven zitten. De brede houten vloerdelen vind je terug in de hele ark. De eettafel vormt een mooie overgang tussen het woongedeelte en de open keuken. Hier beschik je over alle gemakken, w.o. 5-pits gasfornuis, rvs-inbouwoven en afzuigkap. De Portugese tegelvloer zorgt voor een mooi accent én is praktisch.

De badkamer is volledig betegeld en heeft een stoere dubbele wastafel met daaronder houten bergruimte. De inloopdouche heeft een handdouche en stortkop, alsmede een designradiator en vrijhangend toilet.

In de hal zijn de wasmachine en -droger opgesteld, verstopt achter een ‘administratief hoekje’. De twee slaapkamers zijn allebei van een mooi formaat.

De Staatsliedenbuurt is een rustige woonwijk, pal naast de Jordaan, met alle belangrijke locaties, van Centraal Station tot culturele voorzieningen, op een afstand van 10 fietsminuutjes. Vanaf de Haarlemmerdijk sta je in no-time op de ring A10. Voor je dagelijkse boodschappen of een gezellig terras kun je alles lopend af.

Altijd al vanaf je eigen terras op een bootje willen stappen om de Amsterdamse grachten te verkennen? Hier kan het. Wacht niet te lang met het maken van een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.