De Wittenkade 87-W te Amsterdam Amsterdam, Noord-Holland

€ 495.000 k.k.
Type: Woonschip met ligplaats
Oppervlak (M 2)
80
Kamers
3
Badkamers
1
Slaapkamers
1
Parkeerplaatsen
5

Object

  • Grondoppervlak (m2): 160
  • Bouwjaar: 1924

Eigenschappen

  • Casco: Staal
  • Opbouw: Staal
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

De Wittenkade in Amsterdam West is een begeerlijke plek. Vanaf dit eiland tussen het Westerpark en de Noordermarkt ligt Amsterdam letterlijk aan je voeten. Een auto heb je eigenlijk niet nodig.

Het woonschip Vitesse is gebouwd in 1924. Hoewel veel handen zullen jeuken om het interieur op te knappen, is het een echte buitenkans. Het schip wordt verkocht met garantie voor het onderwaterschip. De 80m2 schreeuwt om een creatieve invulling. In de stuurhut staat een vaste bank, met riant uitzicht. Er is ook een entree aan de voorzijde van de Vitesse.

De woonkamer is voorzien van daklichten en originele patrijspoorten. De open keuken bestaat uit een kastenblok, zonder inbouwapparatuur.

De badkamer bestaat uit douche, toilet vaste wastafel en er is een aansluiting voor de wasmachine.

Dit woonschip is een schoolvoorbeeld van ‘ruwe bolster, blanke pit’. Wacht niet te lang met het maken van een afspraak voor bezichtiging en nadere details.

 

 

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.