Dubbele ark met uitzicht op het Cruquius gemaal Heemstede, Noord-Holland

€ 479.000 v.o.n.
Type: Watervilla met ligplaats
Oppervlak (M 2)
140
Kamers
5
Badkamers
1
Slaapkamers
3
Parkeerplaatsen
2

Object

  • Grondoppervlak (m2): 120
  • Bouwjaar: 1971

Eigenschappen

  • Allesbrander
  • Carport
  • Casco: Beton
  • Garage
  • Opbouw: Houtskelet
  • Terras
  • Tuin

Beschrijving

Deze dubbellaags woonark is ‘in de hoogte’ gebouwd, de benedenverdieping ligt dus niet onder water. Voor veel mensen is dat een geruststellende gedachte. De ark vormt met de garage en de loungeruimte een binnentuin. Een onderhoudsarme verblijfsruimte, waar kinderen veilig kunnen spelen.

Op de bovenste verdieping wordt gewoond, met uitzicht op het gemaal de Cruquius. Vanuit de woonkamer over de volle breedte loopt een lichte houten vloer via het eetgedeelte naar de open keuken. Dankzij de bovenkasten heb je hier veel opbergruimte. De keuken is voorzien van o.a. keramische kookplaat, grote oven en magnetron.

Vanuit de ruime hal met toilet en technische ruimte, met wasmachine, wasdroger en vaatwasser gaat een vaste houten trap naar de benedenverdieping. Hier bevinden zich de masterbedroom en 2 extra slaapkamers, alsmede een berging. De riante badkamer is recent geheel vernieuwd, met glazen cabine met regendouche, dubbele wastafel en toilet. De antracietkleurige vloer met grote witte wandtegels geven een luxe uitstraling.

In een straal van 3 kilometer vanaf de watervilla zijn meerdere basisscholen, sportcomplexen en sportscholen te vinden. Daarnaast het gezellige Haarlem als culturele buurstad.

Hou je van een lekker vuurtje? Zowel de woonkamer als de binnentuin hebben een fijne houtkachel.

Neem contact op met Hans Willemsen op 06-53660559 voor een bezichtiging.

 

 

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.