Engelsedijk 102 te 5231 EJ ‘s-Hertogenbosch 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant

€ 165.000 k.k.
Type: Woonark met ligplaats
Oppervlak (M 2)
42
Kamers
2
Badkamers
1
Slaapkamers
1

Object

  • Grondoppervlak (m2): 180

Eigenschappen

  • Externe berging
  • Gas haard
  • Opbouw: Houtskelet
  • Terras
  • Tuin

Beschrijving

De mooie stad Den Bosch is bekend om de rivier De Dieze. In een zijarm van dit water bevindt zich een kleine buurtschap van arken. Deze charmante woonark ligt tussen het groen en beschikt bovendien over een tuin van ca. 180m2.

 Vanuit de woonkamer van het ‘Zwaantje’  kun je genieten van het uitzicht over de schaapjes op de dijk. In de winter vanachter de behaaglijke gashaard, in veel andere jaargetijden vanaf het ruime, overdekte terras.

De ark heeft een traditionele indeling, met entree, hal en toilet. De keuken is nog origineel en beschikt over inbouwapparatuur en geiser. Het fornuis met oven staat naast de openslaande ramen. Dat is nog eens relaxed kokkerellen.

De slaapkamer ligt aan de kop van de ark met – bijzondere – vaste kasten. De badkamer is voorzien van douche en vaste wastafel. De wanden zijn van vloer tot plafond betegeld.

In de tuin staat een grote houten berging met elektra, een fijne klusruimte.

Parkeren kan op de Engelsedijk, voor de deur.

De ark wordt verkocht in de staat zoals gezien. Er is geen garantie voor het onderwaterschip. Financiering in de vorm van hypotheek is niet mogelijk.

Ben je als 1- of 2-persoonshuishouden op zoek naar een rustige plek in de buurt van het centrum? Wacht dan niet te lang met het maken van de afspraak voor een bezichtiging.

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.