Gordelpad 301 te 3039 GZ Rotterdam Rotterdam, Zuid-Holland

€ 275.000 k.k.
Type: Woonark met ligplaats
Oppervlak (M 2)
47
Kamers
3
Badkamers
1
Slaapkamers
2

Object

  • Bouwjaar: 1960

Eigenschappen

  • Casco: Beton
  • Externe berging
  • Houtkachel
  • Opbouw: Houtskelet
  • Terras
  • Tuin

Beschrijving

Woonark Bonkie uit 1960 verkeert in prima staat en ligt in het gewilde Rotterdam. Deze metropool wordt voor steeds meer mensen een geliefde thuisplek. Niet verwonderlijk, ook voor diegenen die ver(der) weg werken. Het Gordelpad combineert het beste van meerdere werelden. Te beginnen met de directe nabijheid van Diergaarde Blijdorp, diverse parken, het bos en de uitvaarmogelijkheden naar de Schie, de Rotte en de Maas. Het station en openbaar vervoer liggen binnen handbereik, net als diverse scholen, horeca, speeltuinen, winkels en supermarkten. De uitvalswegen naar de A20 en A13 liggen 5 minuten verderop. Rij je even door, dan sta je op het strand. Pak je de fiets richting stad dan ben je in 10 minuten in het levendige centrum van Rotterdam. In deze wereldstad valt altijd wat te beleven, te ervaren en te ontdekken.

Het is, kortom, heerlijk wonen aan het eind van ons doodlopende straatje. De ruime tuin – deels vlonder, deels grint van 105 m2 is heerlijk om kinderen te laten opgroeien. Op dit terrein vind je ook de vrijstaande houten berging met CV installatie, een schuur, houtopslag en zelfs nog een aparte berging. Er is volop ruimte, op verschillende hoogtes, om te loungen en relaxen.

Binnen is de ark beslist met de tijd meegegaan. Het betonnen casco en de 47m2 opbouw zien er keurig verzorgd uit. De woonkamer heeft aan weerszijden een mooi uitzicht door de grote ramen. De houtkachel is een blikvanger. De open keuken is modern en voorzien van inbouwapparatuur. In het toilet zijn de aansluitingen voor wasmachine en -droger te vinden. De ouderslaapkamer heeft een badkamer ensuite, met ligbad en grote wastafel. In de 2e slaapkamer is nu een stapelbed geplaatst.

Begint de vrijheid op het water te prikkelen? Maak dan snel een afspraak om zelf poolshoogte te nemen.

Heb je toekomstplannen voor een grotere ark? Dan ben je ook van harte welkom, want op deze locatie mag je ook een watervilla afmeren, dus groter en breder. Misschien zelfs dubbellaags. Dan zou het zomaar eens jouw ideale woonplaats kunnen worden. 

Contacteer de Makelaar

Rick Willemsen

Assistent makelaar
Kantoor
0294-450752
Mobiel
06-41504995