Charmante recreatieark aan de Vinkeveense Plassen Vinkeveen, Utrecht

€ 150.000 k.k.
Type: Woonark met ligplaats
Oppervlak (M 2)
60
Kamers
3
Badkamers
1
Slaapkamers
2

Object

  • Grondoppervlak (m2): 270
  • Bouwjaar: 1965

Eigenschappen

  • Casco: Beton

Beschrijving

Een schiereiland, een dubbele kavel en een charmante recreatieark. Noem ook nog Vinkeveense Plassen en je denkt aan water, rust en privacy. En dat is zeker het geval op deze bijzondere ligplaats in recreatiecentrum Proosdij.

Op deze plek draait het om relaxen. Bovendien nodigt de locatie je uit om – in alle seizoenen – te genieten van de omgeving en om verkenningstochten te maken: per boot, op de fiets of te voet. Voor iedere hobby is ruimte genoeg in de grote blokhut; je kunt er het tuinmeubilair, fietsen, zwemvesten, schaatsen enzovoorts opbergen.

De ark zelf is ruim opgezet, met een moderne open eetkeuken en rustige woonkamer met bijzondere palletkachel. Via de dubbele schuifdeuren sta je in no-time in de tuin.

In de slaapkamer is een douche ingebouwd, terwijl een extra logeerplek is gecreëerd in de sanitaire ruimte, met aansluiting voor wasmachine en -droger en extra bergruimte.

Kom gerust een kijkje nemen en toets de voorzieningen op dit watercentrum in het hart van de randstad, tussen Amsterdam en Utrecht.

– Liggeld/huur tuin thans 2 percelen: circa € 6.200,– per jaar.
– Beide percelen grond waaraan de woonark is afgemeerd zijn ook te koop voor € 175.000,– k.k. totale koopsom dan € 325.000,– k.k.
– Omdat de woonark een recreatieve bestemming heeft is financiering niet mogelijk.

 

 

 

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.