Watervilla voor het hele gezin in Amsterdam-Zuid Amsterdam, Noord-Holland

€ 575.000 k.k.
Type: Watervilla met ligplaats
Oppervlak (M 2)
92
Kamers
4
Badkamers
1
Slaapkamers
3

Object

  • Bouwjaar: 2007

Eigenschappen

  • Allesbrander
  • Casco: Beton
  • Externe berging
  • Opbouw: Houtskelet
  • Terras
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

Achter de (sportparken) rond het Olympisch Stadion heeft zich een heerlijk, kindvriendelijk arkengebied ontwikkeld. Langs het rustige IJsbaanpad ligt deze dubbele, helderblauwe watervilla uit 2007. De tuin bestaat uit een hardhouten terras. Op deze hoogte ligt ook de entree.

Vanuit de hal leidt de vaste trap naar het woongedeelte. De woonkamer heeft een schuifpui naar een Frans balkon aan de achterzijde. De oude vloerdelen en het balkenplafond bieden een geheel eigen karakter. De open keuken is praktisch ingericht in een halve U-vorm en beschikt over inbouwapparatuur.

In de hal (beneden) ligt de ruime badkamer, die is voorzien van ligbad, douche, vrijhangend toilet en vaste wastafel. Daarnaast ligt de masterbedroom met werkkamer ensuite. Deze bevindt zich onder de woonkamer.

De overige slaapruimtes liggen aan de andere zijde van de benedenverdieping en hebben een eigen entree aan de buitenzijde. De open indeling biedt volop ruimte om te slapen en huiswerk te maken. In deze kamer is ook nog een slaap-/speelvide. Voor de kozijnen in de diverse kamers zijn er in totaal zeven horren.

Naast een toilet met wastafel is op deze verdieping de technische ruimte te vinden, met o.a. de cv-installatie. Ook is er onderdeks veel bergruimte. Mocht dat niet voldoende zijn, dan is er ook buiten nog een vrijstaande houten berging.

Er zijn uitbreidingsmogelijkheden op deze locatie.

Zoek je een ideale plek voor je gezin? Kom dan beslist snel kijken.

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.