Jacob van Lennepkade 607 te 1054 ZS Amsterdam Amsterdam, Noord-Holland

€ 500.000 v.o.n.
Type: Woonark met ligplaats
Oppervlak (M 2)
65
Kamers
2
Badkamers
1
Slaapkamers
1

Object

  • Bouwjaar: 2000

Eigenschappen

  • Casco: Beton
  • Houtkachel
  • Opbouw: Houtskelet

Beschrijving

Langs dit deel van de Jacob van Lennepkade liggen de woonarken slechts aan één kant van de gracht. Dat levert veel privacy op en maximale beleving van deze relaxte woonvorm op het water. Een droomlocatie voor deze relatief jonge woonark in het bruisende stadsdeel Oud-West, dat bekendstaat om zijn hippe designwinkels, boetieks, restaurants en talloze koffietentjes.

De ark werd in 2000 opgeleverd door gerenommeerde arkenbouwer De Blauwe Wimpel en is sindsdien keurig onderhouden. De ruime woonkamer heeft een houtkachel voor extra warmte en gezelligheid in de wintermaanden en een dubbele schuifpui om ’s zomers volop te kunnen genieten van het wonen op water. Aangrenzend is de nette open keuken met inbouwapparatuur en daarnaast de badkamer voorzien van toilet, douche, wastafel en een ligbad. De dag begint met een uniek uitzicht door de vele ramen in de royale slaapkamer met veel vaste kastruimte. Ook in de technische ruimte, waar de cv-installatie staat opgesteld, vinden veel spullen hun plek.

Een perfecte waterwoning voor één of twee personen in een van Amsterdams leukste wijken, op loopafstand van het Vondelpark, de Foodhallen, de Ten Katemarkt en vele andere trekpleisters in de stad. En wat te denken van vaartochtjes door de grachten? Het bootje dat je daarvoor nodig hebt, ligt al naast de ark en zit bij de prijs in!

Bijzonderheden:
· Oplevering op korte termijn
· Liggeld circa € 1000,- per jaar
· Geen overdrachtsbelasting
· Inclusief grachtenbootje

Contacteer de Makelaar

Rick Willemsen

Assistent makelaar
Kantoor
0294-450752
Mobiel
06-41504995