Jonge dubbele watervilla in Amsterdam Sloten Amsterdam, Noord-Holland

€ 975.000 k.k.
Type: Watervilla met ligplaats
Oppervlak (M 2)
274
Kamers
6
Badkamers
2
Slaapkamers
4

Object

  • Bouwjaar: 2009

Eigenschappen

  • Bar-/loungeruimte
  • Casco: Beton
  • Externe berging
  • Opbouw: Houtskelet
  • Terras
  • Tuin
  • Vloerverwarming
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

De akersluis is van oorsprong de keersluis naast de Molen van Sloten. De molen is nog steeds een stralend middelpunt in het landelijke ‘nieuw-west’ van Amsterdam. Er vlakbij ligt een bijzondere dubbele watervilla. Het bijzondere is dat het dubbele in de hoogte én in de lengte zit: 2 verdiepingen van 26 x 6 meter!

Deze moderne watervilla werd ontworpen in 2009, met het oog op ruimte en privacy voor een gezin met jonge kinderen. De ark ligt aan een rustig dijkje, verscholen achter een grote tuin, met volop zitplekken en een tuinhuis. Aan de waterzijde liggen nog twee Franse balkons met dubbele toegangsdeuren.

Op de begane grond wordt geleefd in de grote woonkeuken, met ernaast een grote loungehoek en inpandig terras met (gas)haard. Vanaf een werkruimte aan de waterzijde kun je hier een oogje in het zeil houden op de gebeurtenissen op en rond de ark.

De woonkeuken is speels dankzij het hoogteverschil, waarvan de brede trap een dubbelfunctie heeft als zitbank voor de eettafel én een brede toegang naar de tuin. Handig in de zomer voor een gezellige familiebarbecue of groot tuinfeest De moderne keuken beschikt uiteraard over alle voorzieningen die een modern gezin nodig heeft. En dit alles op een praktische hardstenen vloer.

De masterbedroom ligt ook op de woonverdieping, met riant opgezette badkamer ensuite. De speelkamer ligt op de andere verdieping van de watervilla. Hier kun je als ouders gewoon uitslapen!

In het casco liggen 4 slaapkamers. Daarvan zijn er 3 gegroepeerd rondom de badkamer met 3 (!) wastafels. Daarnaast ligt de ruime speelkamer annex fitnessroom. De vierde slaapkamer ligt aan de andere kant van deze verdieping en is opgezet als logeerkamer. Ertussen bevinden zich de technische installaties en volop kast- en bergruimte.

De keersluis leidt naar de Sloterplas. Via de verbinding met de Ringvaart Haarlemmermeer ben je in no-time op het Nieuwe Meer en vaar je moeiteloos naar de grachten van onze hoofdstad.

Dit is ongetwijfeld een van de grootste watervilla’s in Amsterdam. Wil je nog deze zomer aan het water wonen? Wacht dan niet te lang met het reserveren van een bezichtiging.

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.