JONGE DUBBELLAAGS WOONARK IN FRIESLAND Warten, Friesland

€ 279.000 k.k.
Type: Watervilla met ligplaats
Oppervlak (M 2)
120
Kamers
4
Badkamers
1
Slaapkamers
3
Parkeerplaatsen
2

Object

  • Grondoppervlak (m2): 500
  • Bouwjaar: 2006

Eigenschappen

  • Casco: Beton
  • Garage
  • Opbouw: Houtskelet
  • Terras
  • Tuin
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

In het Friese buitengebied ligt deze watervilla uit 2006 in een kleinschalig recreatiepark in Warten, net ten noorden van natuurpark De Alde Feanen. De ligplaats heeft vergunning voor permanent en recreatief wonen en ligt aan eigen grond, inclusief losstaande garage. In eigen water naast de woonark is een ligplaats voor een sloep. Je wilt vanaf deze mooie plek natuurlijk ook nog een stukje kunnen varen. Het park wordt beheerd door een VVE.

De ligging tussen Leeuwarden en Drachten (vlakbij Grou voor de kenners) draagt bij aan een goede bereikbaarheid.

 

De lichte woonverdieping heeft een L-vorm, met aan de ene zijde de living en eetgedeelte en aan de andere de open keuken, met veel inbouwapparatuur, grote oven en rvs-afzuigkap. Langs alle kanten stroomt licht naar binnen door de wandhoge ramen en schuifpui. Aan de westkant stap je zo op de veranda, waar het heerlijk is in de middag- en avondzon.

 

De vaste trap naar de benedenverdieping brengt je naar drie slaapkamers en een ruime badkamer, met bad, inloopdouche, wastafel en toilet. Op de vloer liggen antracietkleurige plavuizen en de zwartwit wandtegels zijn een mooie aanvulling op het witte sanitair. Er is ook nog een separaat toilet aanwezig met fonteintje.

 

In de kelder is bovendien een behoorlijke technische ruimte met berging, wasmachine-aansluiting en CV-ketel.

 

In de tuin zijn verschillende hardhouten en stenen terrassen aangelegd, zodat er overal zitplekjes gecreëerd kunnen worden, afgestemd op de weersomstandigheden. In de kleine schuur kunnen de tuinstoelen en het -gereedschap worden opgeborgen.

 

Het SKS Skûtsjesilen vindt in 2018 plaats van 4 – 17 augustus. U zou er dan al kunnen wonen. Liefhebbers van de natuur en watersporten kunnen hier het hele jaar door hun hart ophalen.

Video

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.