Jonge watervilla in centrum van Zaandam Zaandam, Noord-Holland

€ 375.000 k.k.
Type: Woonark met ligplaats
Oppervlak (M 2)
120
Kamers
5
Badkamers
1
Slaapkamers
4

Object

  • Grondoppervlak (m2): 197
  • Bouwjaar: 2001

Eigenschappen

  • Casco: Beton
  • Externe berging
  • Opbouw: Houtskelet
  • Tuin
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

Deze charmante dubbellaags woonark is nog geen 10 jaar oud en ligt aan eigen grond, op steenworp afstand van NS-station Zaandam. Deze watervilla mag met recht instapklaar genoemd worden. De tuin ligt vanaf het straatniveau geleidelijk af in hoogte. Direct achter de schutting ligt een overdekte parkeerplaats, die geschikt is voor fietsen, brommers en zelfs een motorfiets. Op het lagere niveau staat een schuur. De tuin is verdeeld in verschillende compartimenten van respectievelijk tegels, gras en houten vlonders.

De ark is gebouwd bij Spruyt en ruim opgezet. In de entree ligt een apart toilet. Eenpaar treden leiden uitnodigend naar de woonverdieping. De houten vloer en opvallende vormen van het plafond geven een persoonlijk accent aan de woonkamer met open eetkeuken. Het kookgedeelte is betegeld en de praktische hoekopstelling heeft ramen aan weerszijden. De neutrale keuken beschikt uiteraard over rvs-inbouwapparatuur (combi-magnetron, vaatwasser, afzuigkap, kookplaat). De dubbele (‘Amerikaanse’) koel-/vriescombinatie is desgewenst als overname beschikbaar.

In het leefgedeelte zijn aan weerszijden meerdere dubbele deuren en hoge ramen opgenomen, waardoor veel daglicht naar binnenvalt. Aan de waterkant ligt een Frans balkon. Ook aan de tuinkant is het makkelijk in- en uitlopen. Aan het fraaie uitzicht over het water hoeft niemand lang te wennen. Dankzij de open plattegrond kan de inrichting flexibel worden aangepast aan de wensen en (seizoens)omstandigheden.

In het betonnen casco liggen de 4 royale slaapkamers en de badkamer, met ligbad, separate douche, toilet en wastafel. De frisse blauwwitte tegels zijn ook gebruikt in het toilet op de woonverdieping.

Op de onderwaterverdieping is een aparte opstelling voor de wasmachine en -droger in de technische ruimte. Hier is op dit moment nog extra bergruimte ingericht.

Zaandam is een actieve gemeente, met een eigen karakter, waar veel wordt georganiseerd. Deze locatie is een heerlijke woonomgeving, vooral voor een gezin met opgroeiende kinderen. Wacht niet te lang met het maken van een afspraak voor een uitgebreide rondleiding.

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.