Keizersgracht 745-G te 1017 DZ Amsterdam Amsterdam, Noord-Holland

€ 485.000 k.k.
Type: Woonschip met ligplaats
Oppervlak (M 2)
61
Kamers
3
Badkamers
1
Slaapkamers
2

Object

  • Bouwjaar: 1909

Eigenschappen

  • Casco: Staal
  • Dakterras
  • Houtkachel
  • Opbouw: Staal
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

Je hoeft geen miljonair te zijn om op de Keizersgracht te wonen. Dit leuke woonschip ligt op een van de beste plekken van Amsterdam!

Op de ene hoek heb je de dynamische Utrechtsestraat, waar je naar hartenlust kunt shoppen, uit eten gaan of een cafeetje bezoeken. Op de andere hoek kijk je uit over de Amstel met highlights als de Hermitage, de Magere Brug en Carré. Daartussen dobbert jouw woning, geflankeerd door prachtige grachtenhuizen. Een heerlijke ligplaats aan de zonnige zijde van de gracht, waar het niet te druk is op het water vanwege de geringe doorvaarthoogte en waar je dankzij de ligging op oost-west de zon ziet opkomen en ondergaan. Is er een fijnere plek in de stad voor een woonschip?

Je kunt het schip uit 1909 zo betrekken, maar het biedt ook nog volop mogelijkheden voor jouw eigen creatieve inbreng. Via een brede steiger, waar je ook lekker kunt zitten, ga je aan boord. De stuurhut is de entree en tevens de plek om te genieten van het stadspanorama. Hier kijk je ook uit op de recent aangelegde, isolerende sedum dakbedekking van de luikenkap. In het ruim daaronder vind je de gezellige woonkamer met open keuken en dakramen voor een zee aan licht. De badkamer is uitgerust met een douchecabine, hangend toilet, vaste wastafel en handdoekradiator. Daarnaast is de technische ruimte, tevens berging, met opstelling van de wasmachine en droger. In het voor- en achteronder van het schip liggen de twee slaapkamers met vaste kasten. De achterste slaapkamer heeft een mooie houten koekoek in het dak en romantische patrijspoorten met uitzicht op de Amstel. De boot is goed geïsoleerd en voorzien van centrale verwarming. Een zonneterras op het voordek maakt het woonplezier compleet.

Zie jij idyllisch wonen op deze toplocatie in hartje Amsterdam ook helemaal zitten? Kom dit woonschip met rechten op de ligplaats en garantie op het onderwaterschip dan snel met eigen ogen bekijken!

Bijzonderheden:

  • Ligplaats op toplocatie
  • Garantie op het onderwaterschip
  • Vrij van overdrachtsbelasting

Contacteer de Makelaar

Rick Willemsen

Assistent makelaar
Kantoor
0294-450752
Mobiel
06-41504995