Klaprozenweg 110 te 1032 KX Amsterdam Amsterdam, Noord-Holland

€ 475.000 v.o.n.
Type: Woonark met ligplaats
Oppervlak (M 2)
85
Kamers
4
Badkamers
1
Slaapkamers
2

Object

  • Bouwjaar: 1969

Eigenschappen

  • Casco: Beton
  • Dakterras
  • Opbouw: Houtskelet
  • Terras
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

De woonbotenhaven aan de Klaprozenweg in Amsterdam-Noord is geen plek voor grijze muizen. Wel een wereld op zich waar de bewoners van een bonte verzameling woonarken dagelijks plezier beleven aan hun relaxte woonvorm in de stad. De ruime woonboot die wij hier aanbieden, heet niet voor niets Carpe Diem. Alles aan de aparte waterwoning geeft je het heerlijk vrije gevoel van ‘pluk de dag’. Het allermooiste is de ligging aan de kop van de steiger. Dat betekent veel privacy en een onbelemmerd uitzicht over het water.

De indeling van de ark is anders dan je verwacht. Zo is de woonkamer zomers ingericht op de bovenetage en als je langs de ijzeren wenteltrap omhooggaat, begrijp je meteen waarom daarvoor is gekozen. Hier kijk je namelijk prachtig uit over de daken en over het kanaal. Het vele glas, het zonneterras en de balkons rondom versterken dat penthouse-gevoel. Bedenk ook eens hoe fantastisch je hier ’s avonds kunt genieten als de verlichte stad zorgt voor een levendig panorama!
Alles wat verder nodig is om fijn te wonen bevindt zich op de benedenverdieping. Een royale woonkeuken met inbouwapparatuur, de badkamer met douche, toilet en wastafel en een oergezellige bedstee voor twee personen. Alles groot genoeg om ook andere woonwensen te kunnen vervullen, zoals een extra slaapkamer op de bovenverdieping.

Met de bruisende NDSM-werf om de hoek en het centrum van Amsterdam slechts een veerpontje verwijderd, is de locatie van deze woonark ideaal te noemen. Als je een boot hebt, vaar je zo het IJ op. De Klaprozenbuurt is getransformeerd van bedrijventerrein naar woonomgeving met winkels, scholen, horeca en heel veel groen, waaronder een mooi stadspark direct naast de woonbotenhaven. Genoeg redenen dus om woonark Carpe Diem snel met eigen ogen te komen bekijken!

Bijzonderheden:

  • Fraai uitzicht
  • Aan de kop van de steiger
  • Dakterras
  • Bij park

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.