Klipperaak Henny zonder ligplaats

€ 80.000 k.k.
Type: Woonschip zonder ligplaats
Oppervlak (M 2)
125
Kamers
2
Slaapkamers
1

Object

  • Bouwjaar: 1913

Eigenschappen

  • Casco: Staal
  • Opbouw: Staal

Beschrijving

Zelf zijn we erg enthousiast over dit uitzonderlijk mooie schip. Wat hebben de huidige en voorgaande eigenaren goed voor de Henny gezorgd! De staat van onderhoud van deze 110-jarige is dan ook zeer goed.

De klipperaak stamt uit 1913 en is al sinds 1968 in bezit van de familie die er nu een nieuwe bestemming voor zoekt. Wij voorspellen een gouden toekomst als prachtig woonschip. Het ruim ligt er klaar voor om helemaal naar wens als woning te worden ingevuld, waarbij de bijzondere luikenkap zeker zal inspireren. Zo mogelijk nóg mooier zijn de stuurhut en de roef van het schip die nog in de originele staat verkeren. Het is alsof je uit een tijdmachine stapt! Langs de kombuis uit vroegere tijden kom je bij twee klassieke slaapkooien in het achteronder. Alles getuigt van het avontuurlijke schippersverleden!

De Henny, thans afgemeerd in Amsterdam, wordt zonder de rechten van ligplaats verkocht. Het schip meet 30.00 x 5.03 meter en is voorzien van een KSB rioolpomp, dieseltank en watertank. De Scania motor staat ook nog aan boord, maar het schip heeft geen CVO/CBB certificering. Er mag dus niet zelfstandig mee gevaren worden. Zoek je echter de perfecte basis voor het realiseren van een magnifiek woonschip, dan heb je die nu gevonden!

Bijzonderheden:

  • Zeer goed onderhouden
  • In originele staat
  • Laatste werfbezoek in 2021

Contacteer de Makelaar

Rick Willemsen

Assistent makelaar
Kantoor
0294-450752
Mobiel
06-41504995