Eigenwijze woonark aan de Vecht in Weesp Weesp, Noord-Holland

€ 460.000 k.k.
Type: Woonark met ligplaats
Oppervlak (M 2)
70
Kamers
2
Badkamers
1
Slaapkamers
1
Parkeerplaatsen
1

Object

  • Bouwjaar: 1991

Eigenschappen

  • Allesbrander
  • Casco: Beton
  • Externe berging
  • Opbouw: Houtskelet
  • Terras
  • Tuin
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

Deze – tikje eigenwijze – woonark is gebouwd bij de Blauwe Wimpel en heeft ook de afwerking en detaillering die je daarbij verwacht. De ark ligt aan de rand van het buitengebied van Weesp en heeft een prachtig uitzicht over de Vecht. De tuin is aangelegd onder architectuur, met een natuurvijver en vrijstaande houten berging.

De ark is gebouwd in een U-vorm. Vanuit de hal, met vaste kast, betreed je de lichte woonkamer met open keuken. Je oog wordt direct getrokken naar het uitzicht over de Vecht en de schuifpui naar het inpandige terras. Op weg daarnaartoe kom je langs de allesbrander en de praktische open keuken. Deze keuken is compact, compleet en voorzien van inbouwapparatuur. De eetbar vormt een gezellige overgang naar de woonkamer.

Aan de andere kant van de ark liggen de ruime slaapkamer en de moderne badkamer, met inloopdouche, wastafel en toilet.

Het verbindingsdeel tussen het woon- en slaapgedeelte baadt in het zonlicht door het glazen plafond. Hier is nu een fijne werkplek ingericht, met uitzicht over de rustgevende tuin.

Deze ark ligt aan het Vechtdijkje tussen Weesp en Muiden, wat voornamelijk door bestemmingsverkeer wordt gebruikt, maar ook veel door recreatieve fietsers en wandelaars. Het stadje Weesp beschikt over een compleet aanbod voorzieningen en kleinschalige evenementen, wellicht zelfs meer dan het inwoneraantal rechtvaardigt. De openbaar vervoersvoorzieningen zijn uitstekend; vooral de frequente treinverbindingen naar alle windstreken. Per auto is het 10 minuutjes rijden naar de A1, A2 of A9. Parkeren kan bij de overburen.

Steeds meer forenzen weten de weg naar de Vechtstreek te vinden, om er nooit meer weg te gaan. Kom en overtuig jezelf.

Contacteer de Makelaar

Rick Willemsen

Assistent makelaar
Kantoor
0294-450752
Mobiel
06-41504995