Nieuwbouwproject watervilla in Lisse Lisse,Zuid-Holland

€ 300.000 k.k.
Type:Watervilla met ligplaats
Oppervlak (M 2)
123
Kamers
4
Badkamers
2
Slaapkamers
3

Eigenschappen

  • Casco: Beton
  • Nieuwbouw
  • Opbouw: Houtskelet
  • Terras
  • Tuin
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

Lisse is het kloppend hart van de bollenstreek. De Leidsevaart 37 vormt een rustige plek in de Randstad. Deze locatie is toch maar een kwartier rijden van Schiphol en het Noordzeestrand.

Aan de overzijde van de vaart ligt achter het lageveen de Keukenhof. De ligplaats grenst aan de kleurige bollenvelden. Voor dit nieuwbouwproject in de wijk Halfweg is inmiddels een omgevingsvergunning verleend. De ligplaats is opgenomen in het bestemmingsplan.

Op deze locatie mag een dubbellaags watervilla gerealiseerd worden. Voor een goed inzicht van de verkoopwaarde is uitgegaan van de rechten van de ligplaats en een nieuwe glas- en waterdichte ark. De ‘artist impression’ geeft de mogelijkheden weer voor een nieuwbouw watervilla van ca. 123 m2 (ca. 16 x 4 meter, dubbellaags). Geschikt voor ruime woonkamer, 3 slaapkamers, 2 badkamers en grote berging in het casco.

De huidige woonark op deze locatie dient afgevoerd en gesloopt te worden.

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.