Ligplaatsvergunning voor woonark met eigen grond in Friesland (Grou) Grou, Friesland

€ 169.000 k.k.
Type: Ligplaats

Eigenschappen

  • Terras
  • Tuin
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

Een eigen stek met vrij uitzicht over water en weilanden, in het hart van Friesland, en een ligplaatsvergunning voor een woonark (Het betreft een recreatieve bestemming). Met een aanlegsteiger van 22 meter en een kopsteiger van 6 meter? Gaat je hart al sneller kloppen? Kom dan eens kijken in het watersportdorp Grou aan het Pikmeer.

Aan het Hôflàn 8005 mag je aan je eigen perceel van 264 m2een woonark afmeren, met een lengte van max. 14 meter en een breedte van 5 meter. De goed verzorgde tuin is voorzien van een houten terras van 25 m2en een houten berging (met douchecabine en zolder). De bergruimte is erg handig voor al die hobby-artikelen, want met een plek aan open water meer je al snel ook een sloep en/of zeilbootje af en in de nabijheid (o.a. Nationaal Park de Alde Feanen) is het ook fijn roeien en kanoën, zonder gemotoriseerd verkeer. Of je trekt lekker te voet of op de fiets op ontdekking uit.

Vanuit de Randstad sta je met 1,5 uur in een totaal andere wereld. Je parkeert je auto en het relaxen kan beginnen. Elektriciteit, water en telefoon zijn aanwezig, maar je bent natuurlijk niet verplicht om van dat laatste gebruik te maken….

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.