Grote woonark zonder ligplaats, in uitstekende conditie

€ 95.000 k.k.
Type: Woonark zonder ligplaats
Oppervlak (M 2)
90
Kamers
2
Badkamers
1
Slaapkamers
1

Object

  • Bouwjaar: 2002

Eigenschappen

  • Airconditioning
  • Alarminstallatie
  • Casco: Beton
  • Opbouw: Houtskelet
  • Vloerverwarming

Beschrijving

Deze grote woonark (casco van de Blauwe Wimpel) is deels gerenoveerd. De opbouw op het casco van 20×5 meter is speels en de gevelbekleding is onlangs nog gestraald.

De woonkamer baadt in het licht. De open ruimte wordt benadrukt door de dwarsgelegde houten vloer. Alles is goed te overzien vanuit de goed geoutilleerde keuken. Met het 6-pits gasfornuis/oven van Boretti en bijbehorende afzuigkap kan iedere thuiskok naar hartenlust zijn gang gaan. Uiteraard blijft ook de LG koelkast achter (2018, met energielabel A+++, no frost).

De slaapkamer ligt aan de kopse kant van de ark. Dankzij de schuifpui en airco is het hier op ieder moment van het jaar fijn wakker worden.

De badkamer is uitgerust met inloopdouche. Daarnaast is er een vaste wastafel met twee kranen en verwarmde spiegel met verlichting.

De hele woonverdieping is voorzien van vloerverwarming, die het huis voorziet van een comfortabele temperatuur.

Het casco is bereikbaar via een vaste trap door de technische ruimte, met cv-installatie (2015), groepenkast en de KSB rioolpomp (2017). Hier zijn ook de aansluitingen voor de wasmachine en -droger te vinden.

De ramen van de woonkamer, keuken en slaapkamer zijn voorzien van zonwering. Bij de schuifpui in de woonkamer is ook een elektrisch zonnescherm geïnstalleerd. Beide zaken zijn te bedienen met afstandsbediening.

Deze ark ligt op dit moment nog afgemeerd in Amsterdam, in afwachting van de oplevering van een nieuwbouw watervilla.

Contacteer de Makelaar

Rick Willemsen

Assistent makelaar
Kantoor
0294-450752
Mobiel
06-41504995