Grote woonark zonder ligplaats in Warmond

€ 17.500 k.k.
Type: Woonark zonder ligplaats
Oppervlak (M 2)
70
Kamers
3
Badkamers
1
Slaapkamers
2

Eigenschappen

  • Casco: Beton
  • Opbouw: Houtskelet
  • Terras

Beschrijving

Woonark ‘Ducdalf’ wordt aangeboden zonder ligplaats. De afmetingen van het betonnen casco zijn 16,70 x 4,57 x 3,20. Inclusief de omloop en het aangebouwde terras aan de waterzijde zijn de afmetingen maar liefst 20,60 x 7,15 x 3,20.

De woonark heeft een strakke uitstraling, met veel licht, onder meer dankzij het daklicht in de open keuken en het vrije uitzicht vanuit de woonkamer door de vele grote ramen. Waar nodig zijn moderne materialen en voorzieningen toegepast, zoals bijvoorbeeld een rvs-gasfornuis, een moderne open haard, schuifpui vanuit de keuken en de houten vloerdelen.

Op veel plaatsen is een maritieme (‘scheepse’) sfeer bewaard gebleven, vooral door het materiaalgebruik in de halfopen keuken en de sanitaire ruimtes en de toepassing van patrijspoorten.

Het kloppende hart van de ark wordt gevormd door de gecombineerde keuken/eetruimte. De vaste bank aan de eettafel staat in open verbinding met de halfopen ‘galley kitchen’, met intieme ronde vormen.

De ouderslaapkamer ligt aan de kopse kant, met grote openslaande balkondeur. Er is veel bergruimte in de vaste kastenwand. De 2e slaapkamer is ingericht met 2 scheepskooien boven elkaar.

De badkamer beschikt over douche, dubbele vaste wastafel en ook hier weer een balkondeur aan de waterzijde.

De houtskelet opbouw ziet er netjes uit, evenals de hardhouten kozijnen met enkel glas. De dakbedekking is bitumen.

De woonark is aangesloten op water, gas en elektra, en beschikt over een rioolpomp (Homa). Er is geen cv-installatie aanwezig.

Beschikt u over een ligplaatsvergunning voor deze ruime woonark? Neem dan snel contact op.

Contacteer de Makelaar

Rick Willemsen

Assistent makelaar
Kantoor
0294-450752
Mobiel
06-41504995