Royale semi-dubbele woonark, zonder ligplaats

€ 55.000 k.k.
Type: Woonark zonder ligplaats
Oppervlak (M 2)
130
Kamers
4
Badkamers
1
Slaapkamers
3

Object

  • Bouwjaar: 1965

Eigenschappen

  • Casco: Beton
  • Opbouw: Houtskelet
  • Terras

Beschrijving

Afmetingen: (lxbxh) 19,27 x 5,18 x 5,53 breedte inclusief terras waterzijde: 6,96.

Afmeting casco (zonder overbouwen): 17,54 m. 

Hoogte woonark zonder tweede verdieping: 3,20 m.

De Blauwe Wimpel staat bekend om haar uitstekende casco’s. De opbouw is deels overgebouwd en deels dubbellaags. Deze ark is aan de binnenzijde smaakvol gemoderniseerd en kan daarmee zeker nog een ronde mee op een nieuwe ligplaats.

De entree in het midden van de ark leidt naar de lichte, grote woonkamer. De strakke open keuken heeft een aparte (ontbijt)bar annex werkeiland, naast de glazen schuifdeuren naar het grote terras aan de waterkant. Deze is ruim genoeg om heerlijk te loungen of gezellige lunches met vrienden.

Op de begane grond ligt een ruime slaapkamer met halfopen badkamer, met douche en wastafelmeubel. Er is een apart toilet bij de entree.

De hal rondom de vaste trap is nu ingericht als werkplek. Op de bovenverdieping liggen nog twee slaapkamers, die zijn ingericht als ouder- en kinderkamer.

De ark heeft aan de zijkant een extra ingang naar de bergruimte met aansluiting voor wasmachine en -droger en veel bergruimte. Erg praktisch in elk huishouden, maar zeker voor een gezin met kinderen.

De ark ligt op dit moment nog in Amsterdam.

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.