Maasbandijk 3 te 6606 KB Niftrik Niftrik, Gelderland

€ 225.000 k.k.
Type: Woonschip met ligplaats
Oppervlak (M 2)
90
Kamers
4
Badkamers
1
Slaapkamers
2
Parkeerplaatsen
2

Object

  • Grondoppervlak (m2): 100
  • Bouwjaar: 1904

Eigenschappen

  • Casco: Staal
  • Pelletkachel
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

Een karaktervol woonschip in een heerlijke streek!

De historie van zeetjalk CHAGALL begint in 1904 op werf De Goede in Zwartsluis. In zijn werkzame jaren leidde dit stoere vrachtschip een avontuurlijk bestaan, (motor)zeilend langs de Wadden en daar voorbij naar de Oostzee. Nu verschaft het als woonschip een romantisch onderkomen op een van de mooiste plekken van Nederland!

De Loonse Waard is een schitterende recreatieplas met open verbinding naar de Maas. Een gunstig  leefgebied voor planten en dieren die thuishoren in dit rivierenlandschap. De populatie aan broedvogels is dan ook groot en gevarieerd. Ook bevers zijn gesignaleerd en lijken zich hier duurzaam te hebben gevestigd. Te midden van die prachtige natuur biedt de 25 meter lange CHAGALL een royale woonruimte, die deels zo is te betrekken en deels nog wat aandacht en liefde nodig heeft om het helemaal af te maken.

Heel fraai is de grote woonkamer, waar je ogen tekortkomt om de nautische sfeer in je op te nemen. De halfopen keuken met moderne inbouwapparatuur sluit hier qua beleving goed op aan. Er zijn veel gezellige zitjes en een duurzame pelletkachel verspreidt behaaglijke warmte als aanvulling op de centrale verwarming.
Er is een ruime slaapkamer aan boord, maar ook in het vooronder én in het achteronder zijn vaste slaapplaatsen aanwezig. De badkamer heeft een luxe douchecabine en er is een aparte toiletruimte. Verder vind je op deze verdieping veel bergruimtes en de grote machinekamer.
Boven bevindt zich de originele roef van het schip, wat een fijne plek kan zijn voor een thuiskantoor, met daarachter de stuurhut, waar je volop kunt genieten van het uitzicht over de plas.

Parallel aan het schip ligt een drijvende steiger van 18 meter lengte met een loopbrug naar de wal. Hier ligt een afgebakende tuin van ongeveer 210m2 met daarin een gesloten aanhanger voor de opslag van onder meer fietsen en tuingereedschap.

Het kleine dorp Niftrik grenst aan Wijchen, waar een NS-station is en een levendig centrum met uitgebreide faciliteiten. Niftrik heeft een zeer goede ontsluiting naar de snelwegen A326, A50 en A73. De omgeving van het dorp leent zich uitstekend voor mooie fiets- en wandeltochten langs dijken en uiterwaarden met prachtige vergezichten. Ook de historische stadjes Ravenstein en Batenburg liggen vlakbij.

Je moet over een vrijbuitershart beschikken, maar dan belooft dit schip op zijn fantastische locatie je een unieke woonervaring!

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.