Mauritskade 1-B te Amsterdam Amsterdam, Noord-Holland

€ 489.000 k.k.
Type: Woonark met ligplaats
Oppervlak (M 2)
65
Kamers
3
Badkamers
1
Slaapkamers
1

Object

  • Bouwjaar: 1952

Eigenschappen

  • Casco: Beton
  • Opbouw: Houtskelet
  • Terras
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

Een van de bekendste terrassen van Amsterdam, de Amstelhaven, als buren en uitzicht op het wereldberoemde Amstelhotel en de rivier de Amstel. Het kan aan de Mauritskade in Amsterdam, waar deze zogenaamde ‘Wassenaar woonark’ te koop is. De ark is onlangs geheel gemoderniseerd.

Beide kopse kanten hebben rondom ramen. Zo heb je zowel vanuit de woonkamer als vanuit de master bedroom een magistraal uitzicht.

Vanuit de woonkamer sta je met een klein trapje op het terras. De open keuken is recent vernieuwd, met vurig rood design en voorzien van alle gemakken. De badkamer is uitgevoerd in modern antraciet en wit sanitair, met toilet, wastafel en (regen)douche. Gasten of kinderen kun je onderbrengen in de extra slaapkamer.

Er is plaats voor een sloep en het vlot aan de buitenzijde heeft een vergunning. Een parkeervergunning is optioneel.

Een woonboot aan de Amstel, wie wil dat niet? Kom snel kijken. Bel met Hans Willemsen voor een afspraak en meer details: 06 – 53 660 559.

 

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.