Moestuinlaan 32 te 1036 KM Amsterdam Amsterdam, Noord-Holland

€ 475.000 k.k.
Type: Ligplaats

Beschrijving

Ligplaats voor een zeer royale waterwoning!

Vrije ligplaatsen voor woonboten zijn een schaars goed, zeker in Amsterdam. Maar nu bieden wij het recht van erfpacht te koop aan van een fantastische afmeerlocatie in de nieuwe woonwijk De Bongerd. Het perceel in deze trendy hotspot van Amsterdam-Noord is 275 m2 groot en biedt de mogelijkheid tot het afmeren van een waterwoning met afmetingen tot maar liefst 15 meter lang, 7 meter breed en 6 meter hoog. Wordt dit het adres van jouw toekomstige watervilla?

De Moestuinlaan is een heerlijk rustige straat waar alleen bestemmingsverkeer komt en met voldoende gratis parkeergelegenheid. Wonen in De Bongerd is wonen in een modern tuindorp met alle voorzieningen in de buurt, zoals een basisschool, medisch centrum en diverse winkelcentra. De wijk ligt centraal in het westelijk deel van Amsterdam-Noord, in de bocht van Zijkanaal I. Dicht bij de natuur van Waterland en Het Twiske, maar net zo dicht bij het NDSM-terrein en de diverse pontverbindingen naar het centrum van de stad. Het Centraal Station is dus snel bereikt, net als de Noord/Zuidlijn en de diverse uitvalswegen. En, last but not least, met een sloep vaar je in no time naar het IJ en naar de wereldberoemde grachten!

Ons advies: wacht niet te lang…

Bijzonderheden:
• Ruime maximale afmetingen
• Erfpachtcanon € 2.857,93 p.j.
• Groen uitzicht
• Aan open vaarwater

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.