Nieuwkoop, Molenpad 27 Nieuwkoop, Utrecht

€ 175.000 k.k.
Type: Woonark met ligplaats
Oppervlak (M 2)
64
Kamers
2
Badkamers
1
Slaapkamers
1
Parkeerplaatsen
1

Object

  • Bouwjaar: 1990

Eigenschappen

  • Casco: Beton
  • Externe berging
  • Houtkachel
  • Opbouw: Houtskelet

Beschrijving

Deze keurige ark ligt aan de Noordeinderplas in Nieuwkoop, midden in het Groene Hart. Bijna letterlijk ligt deze locatie op het kruispunt van Utrecht en Noord- en Zuid-Holland. Zodra je de ruime tuin aan het Molenpad betreedt, begint het gevoel van ruimte en vrijheid. De historie van de veenstekers voel je hier nog overal in de rietlanden.

De degelijke ark is gebouwd op een betonnen casco. De ark is met een paar cosmetische aanpassingen al snel up-to-date te brengen. De indeling is praktisch en je beschikt er over veel bergruimte achter de inbouwkasten. Dat begint al in de hal met garderobe en toilet met fontein.

De woonkamer is onweerstaanbaar, met aan 2 kanten grote schuifpuien naar de omloop en de hoge kap. Bovendien is er een fijne houtkachel om bij te relaxen met uitzicht over het water.

De keuken is handzaam, met veel kastjes, gasfornuis, afzuigkap en separate koelkast.

Het slaapgedeelte is optimaal benut met ruimtebesparende schuifdeuren, ook naar de badkamer ensuite. De sanitaire ruimte beschikt over een vaste wastafel, douche en aansluiting voor de wasmachine en -droger.

In de grote tuin staat ook nog een houten berging met elektra.

De huursom voor grond en ligplaats bedraagt ca. € 8.250 per jaar, maar dat is dan ook een fantastische investering in woongenot.

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.