Woonschip in Amsterdam-West Amsterdam, Noord-Holland

€ 345.000 k.k.
Type: Woonschip met ligplaats
Oppervlak (M 2)
50
Kamers
2
Badkamers
1
Slaapkamers
1

Eigenschappen

  • Casco: Staal
  • Opbouw: Staal
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

Het woonschip ‘Energie’ is afgemeerd aan de Nassaukade. Zij ligt midden in het groen, met een klein terrasje ‘tussen wal en schip’. Het is hier rustig, maar wel op steenworp afstand van de Jordaan, vlakbij de De Clerqstraat. Eigenlijk lig je hier bij de poort van de stad, maar wel in de luwte van het stadscentrum.

Het stalen schip is nog origineel, de opbouw is van hout, met een modern interieur. De entree is via het stuurhuis. Vanaf de vaste bankjes heb je een schitterend uitzicht over het ruime dek. Het woongedeelte ligt eronder, met lichte woonkamer en open keuken, voorzien van inbouwapparatuur.

Schuifdeuren leiden naar de grote slaapkamer, met vaste kasten.

De badkamer in het achteronder is uitgevoerd in luxe marmer en biedt een douchecabine, dubbele wastafel en vrijhangend toilet.

Het schip is aangesloten op elektra, gas, water en riolering. De KSB pomp en CV-installatie zijn in een aparte ruimte opgesteld.

Voor wie een watervilla zoekt – en liever geen woonschip – op deze locatie is er goed nieuws. Voor dit adres is een omgevingsvergunning verleend voor de afmetingen 15x5x2,50 meter (nu 15x4x3 meter).

Dit is een locatie met toekomstperspectief. Wacht niet te lang met het aanvragen van een bezichtiging.

Contacteer de Makelaar

Rick Willemsen

Assistent makelaar
Kantoor
0294-450752
Mobiel
06-41504995