Toekomstbewust wonen in Amsterdam-West Amsterdam, Noord-Holland

€ 550.000 k.k.
Type: Watervilla met ligplaats
Oppervlak (M 2)
65
Kamers
3
Badkamers
1
Slaapkamers
2

Eigenschappen

  • Casco: Beton
  • Nieuwbouw
  • Opbouw: Houtskelet
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

De Nassaukade maakt deel uit van de Amsterdamse binnenring. Aan het rustigste deel – tussen de De Clerqstraat en de Tweede Hugo de Grootstraat – ligt nu het woonschip ‘Energie’ afgemeerd. Binnen de maten 15.00 x 4.00 x 3.00 meter heeft dit stalen schip met houten opbouw de indeling stuurhuis, woonkamer met open keuken, slaapkamer en badkamer met toilet.

Natuurlijk is er op dit schip te wonen. Belangrijker is dat voor dit adres een omgevingsvergunning is verleend op basis van de (bouw)tekeningen die ontwikkeld zijn door Waterlely voor een duurzame, energieneutrale watervilla. Spreekt het vooruitzicht van toekomstbewust wonen in de luwte van het stadscentrum jou aan? Volgens nul-op-de-meter filosofie. Nieuwbouw op een toplocatie in de nabijheid van de Jordaan voor € 550.000? Dan leggen we het totaalconcept graag aan je voor.

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.