Nieuw Loosdrechtsedijk 270-A WS-04 te 1231 LH Loosdrecht Loosdrecht, Noord-Holland

€ 575.000 k.k.
Type: Woonark met ligplaats
Oppervlak (M 2)
82
Kamers
3
Badkamers
1
Slaapkamers
2
Parkeerplaatsen
1

Eigenschappen

  • Casco: Beton
  • Externe berging
  • Opbouw: Houtskelet
  • Terras
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

Geen jacht in Saint-Tropez maar wel een luxeleven op het water? Ook in deze Loosdrechtse jachthaven woon je het hele jaar rond als een vorst. Daar hoef je geen miljonair voor te zijn en ook zeebenen zijn niet nodig, want de ark die wij hier aanbieden ligt achter een gesloten damwand. Dat betekent geen deining maar wel direct aan de plas voor het ultieme vakantiegevoel.

Zo kun je dus óók wonen en iedereen die out of the box wil denken, kan deze droom nu verwezenlijken. Een leven in de natuur, midden in de driehoek Amsterdam-Utrecht-Amersfoort. De woonark heeft een permanente woonbestemming, maar er zijn ook mensen die deze prachtige plek afwisselen met een druk bestaan in de stad. In het weekend en in de vakantieperiodes vinden zij ontspanning in een oase van rust. Hoe dat er uitziet, laat bijgaande fotoreportage mooi zien!

De goed onderhouden waterwoning heeft een woonoppervlak van 82 m2. Aan de entree/hal met de toiletruimte ligt links de woonkamer met ruime U-vormige open keuken voorzien van inbouwapparatuur en eetbar. De schuifpui naar het steigerhouten zonneterras en diverse andere grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en een panoramisch uitzicht over de plas. Rechts van de hal liggen de badkamer met ligbad en dubbel wastafelmeubel en een ruime slaapkamer die thans is ingericht als thuiskantoor. Sous l’eau, een paar treden lager, bevindt zich de tweede slaapkamer met veel vaste kastruimte. Het betonnen casco bevat verder een royale berging en er is een aparte ruimte voor de wasmachine, droger, vriezer en cv-ketel.
Het grote terras aan de waterzijde laat je optimaal genieten van alles wat deze droomplek je te bieden heeft, inclusief zonsondergangen met kleuren die je verbeelding te boven gaan. Maar er is ook een terras aan de walkant, waar je de zon ziet opkomen en je kunt uitkijken over de haven.

Op het terrein van de jachthaven kan parkeerruimte voor één auto worden gehuurd. Veilig achter de slagboom en dicht bij de voordeur, wat vooral in de winter zeer comfortabel is. Ook een betaalde ligplaats voor een pleziervaartuig kan na overleg worden toegewezen.

Vrijheid, natuur, zwemmen, varen, schaatsen en een doorlopend vakantiegevoel in een beschermde woonomgeving met fijne buren en veel privacy. Dat en veel meer kun je mislopen als je deze heerlijke woonark op toplocatie niet snel komt bezichtigen!

Bijzonderheden:

  • Permanente woonbestemming
  • In keurige jachthaven
  • Huur ligplaats € 6.400,- p.j.
  • Prachtig uitzicht
  • Kozijnen voorzien van horren

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.