Nieuwe Haven 5 te Streefkerk Streefkerk,Zuid-Holland

€ 400.000 k.k.
Type:Watervilla met ligplaats
Oppervlak (M 2)
102
Kamers
4
Badkamers
1
Slaapkamers
3
Parkeerplaatsen
2

Object

  • Bouwjaar: 2001

Eigenschappen

  • Airconditioning
  • Casco: Beton
  • Externe berging
  • Opbouw: Houtskelet
  • Open Haard
  • Terras
  • Vloerverwarming
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

De fraaie rivier de Lek is vooral bekend van de molens in Kinderdijk, maar ook in Streefkerk valt er veel te zien en te bezoeken. Jachthaven Liesveld heeft als blikvanger restaurant De Limonadefabriek, maar in de luwte liggen hier ook enkele mooie woonarken.

Deze watervilla is in 2001 door ABC gebouwd en is luxe en zorgvuldig afgewerkt. De dubbele ark ligt aan het eind van de jachthaven en beschikt over een rechtstreekse verbinding met de wal. De locatie beschikt over 2 eigen parkeerplaatsen.  Op de steiger bevindt zich de berging/fietsenstalling. Vanaf hier kun je ook direct het grote drijvende terras aan de kopse kant betreden. Aan de andere kant van de ark mag een eigen boot worden afgemeerd.

De voordeur ligt in het midden, met daarachter de ruime entree met gastentoilet. De bovenverdieping beschikt aan weerszijden over inpandige terrassen. Het woon- en eetgedeelte gaan naadloos in elkaar over en beslaan de volle lengte van de ark. Hier ontbreekt uiteraard niet de ingebouwde open haard.

De halfopen keuken is praktisch ingericht, in een strakke U-vorm met veel rvs-inbouwapparatuur. Het keukenraam boven de wasbak biedt uitzicht op de Lek en de dijk.

Een vaste trap leidt vanuit de hal naar de verdieping “sous l’eau”, waar de drie slaapkamers liggen. De lichte badkamer is modern ingericht met ligbad, ruime douche, dubbele wastafels met spiegelkasten en een vrijhangend toilet. Op deze benedenverdieping bevindt zich heel veel bergruimte. Onder de trap is een grote inloopkast voor allerhande voorraad. Deze ligt tegenover de grote ‘laundry room’ of ‘machineruimte’, waar de wasmachine/-droger en vrieskist zijn ondergebracht, alsmede een afsluitbare kast voor de techniek, zoals o.a. de cv-ketel.

Liefhebbers van watersport en de natuur kunnen hier – in het rustige centrum van Nederland – hun hart ophalen.

De erfpachtcanon betreft circa € 3.000,– per jaar.

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.