Originele schark in Nijmegen Nijmegen, Gelderland

€ 187.500 k.k.
Type: Woonschip met ligplaats
Oppervlak (M 2)
65
Kamers
5
Badkamers
1
Slaapkamers
4
Parkeerplaatsen
2

Object

  • Bouwjaar: 1909

Eigenschappen

  • Casco: Staal
  • Externe berging
  • Houtkachel
  • Opbouw: Houtskelet
  • Tuin
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

Deze schark is een oorspronkelijk vrachtschip (1909), met een houtskelet opbouw geschikt gemaakt als woonboot. De ‘Bon Bini’ is bijzonder goed gelukt: een eclectisch woonschip met de tradities van ooit en de gemakken van nu. En dat aan het eind van een schiereiland in Nijmegen.

Achter het rustige dijkje gaat een prettige (gedoogde) loungetuin verscholen achter de berging in de zeecontainer. De loopbrug naar de entree is lang en stoer, net als de omgeving. Eenmaal aan boord is alles ruimer en lichter dan de buitenkant wellicht had verraden. De woonkamer heeft veel karakter, onder andere dankzij de originele details en de houtkachel is een van de eyecatchers. Via de ‘tuindeur’ kom je op het originele voordek te staan, met uitzicht over de havens.

Ook de keuken is een smaakvolle mix van oorspronkelijke kastjes, aangevuld met praktische apparatuur, zoals een robuust fornuis met oven, moderne afzuigkap, klassieke spoelbak, vaatwasser en stenen werkblad. Je kunt hier culinair uitpakken en makkelijk werken.

De bijzondere afwerking van de wanden, afgewisseld met kleurige tegeltjes en de antraciet vloertegels zorgen dat je in deze keuken nooit raakt uitgekeken.

Op deze verdieping vind je verder nog een studeerkamer, ruime ouderslaapkamer en de badkamer, met ligbad en regendouche, toilet, vaste wastafel en designradiator.

Een vaste trap leidt naar de benedenruimte, het oorspronkelijke schip. Hier vind je nog 3 slaapkamers, een inloopkast en veel bergruimte rondom de wasmachine/-droger en de rioolpomp.

Deze schark is een artistiek paradijs waar volwassenen en kinderen zich kunnen uitleven en genieten van alles wat het leven opwerpt. Ver weg van aangeharkte tuintjes, maar toch op slechts een klein kwartiertje fietsen van het treinstation en gezellige centrum van Nijmegen.

Zo’n woonboot is niet voor iedereen, maar de liefhebber zal zich er direct thuis voelen.

Contacteer de Makelaar

Rick Willemsen

Assistent makelaar
Kantoor
0294-450752
Mobiel
06-41504995