Oostkanaaldijk 319 te Nijmegen Nijmegen,Gelderland

€ 210.000 k.k.
Type:Woonark met ligplaats
Oppervlak (M 2)
70
Kamers
3
Badkamers
1
Slaapkamers
2

Object

  • Grondoppervlak (m2): 231
  • Bouwjaar: 1886

Eigenschappen

  • Casco: Staal
  • Externe berging
  • Opbouw: Houtskelet
  • Tuin
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

Woonschip de Wakende Boei is al in 1886 van stapel gelopen. Inmiddels is dit voormalige werkschip grondig onder handen genomen en heeft een vaste ligplaats gevonden aan de Oostkanaaldijk in Nijmegen.

De buitenkant past helemaal bij het industriële karakter van dit schiereiland. Voor het overige heeft de tijd gelukkig niet stilgestaan. Het schip is recent nog uit het water geweest. Daarbij is het hele vlak aangepakt. Aan de binnenzijde is de lichte inrichting volledig aangepast aan de moderne eisen en wensen.

Deze schark ligt tegen het centrum van Nijmegen aan. Daarmee is deze locatie best bijzonder te noemen, zeker voor rustzoekers. De Oostkanaaldijk ligt aan een zijarm van de Waal. Van alle kanten – vanaf het grote terras en vanuit de woon- en slaapruimten – heb je uitzicht over het water.

Op de hooggelegen wal ligt de ruime tuin, met vrijstaande berging. Het terras is volledig geplaveid met rustieke stenen. De loopbrug leidt naar de entree. Rechtsaf trappetje af en je staat in de moderne halfopen keuken, met veel inbouwapparatuur. Vanaf de wasbak kijk je uit over het water, terwijl je door het open raam contact houdt met de woonkamer.

De woonkamer heeft een speelse inrichting met hoogteverschillen. Het ‘podium’ vormt een heerlijke loungeplek. Hieronder bevindt zich heel vindingrijk de technische ruimte met de CV-installatie (lease) en aansluiting wasmachine/droger.

Voor de killere dagen is er al een voorziening met rookkanaal gemaakt voor een (gas)kachel. Voor de liefhebbers dus.

De ouderslaapkamer is ruim, met grote inbouwkast en badkamer ensuite. De badkamer is volledig (in zwart-wit) betegeld en compleet ingericht, met dubbele vaste wastafel, douchecabine, toilet en mechanische ventilatie.

De 2e slaapkamer, met bedstee, ligt aan het eind en ook daarvoor moet je weer een trappetje af.

Het schip is in goede staat, maar kan buiten de leefgedeelten om nog wel wat aandacht gebruiken. Het casco is in orde aanwezig en er wordt geleverd zonder CVO/CBB.

Heb je interesse in dit schip met karakter? Neem dan snel contact op voor een bezichtiging en de details.

Contacteer de Makelaar

Rick Willemsen

Assistent makelaar
Kantoor
0294-450752
Mobiel
06-41504995