Prinsengracht 1013-F te 1017 KN Amsterdam Amsterdam, Noord-Holland

€ 400.000 k.k.
Type: Woonark met ligplaats
Oppervlak (M 2)
32
Kamers
3
Badkamers
1
Slaapkamers
2

Object

  • Bouwjaar: 1898

Eigenschappen

  • Casco: Staal
  • Gas haard
  • Gaskachel
  • Opbouw: Houtskelet
  • Rookkanaal
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

Woon jij straks prinsheerlijk op de gracht? Het groen met rood geschilderde woonschip Ria uit 1898 ligt klaar om door jou te worden ingericht! Daar is meer ruimte voor dan je misschien denkt, want bij de officiële NEN-meting is de aanzienlijke ruimte in het vooronder niet meegeteld.

Op het grote achterdek is een riant zonneterras waar je met een drankje onder handbereik kunt genieten van het uitzicht op de 17e-eeuwse grachtenpanden. Hier is ook de entree tot de woning. Via de trap daal je af in de woonkamer met vaste kastruimte en een gaskachel. Nu nog een lege en lichte ruimte die je geheel naar eigen smaak kunt aankleden. In het verlengde vind je een eenvoudig keukenblok met boiler voor de warmwatervoorziening en een douchecabine. Ook hier weet je vast wel wat persoonlijke woonwensen te vervullen. Daarachter geven deurtjes toegang tot het hierboven genoemde vooronder dat je gemakkelijk als een gezellig extra slaapvertrek kunt gebruiken. Hier is ook de KSB vuilwaterpomp opgesteld. De reeds bestaande slaapkamer bevindt zich achterin het schip met daarnaast de toiletruimte.

De ligplaats van dit leuke woonschip is een absolute toplocatie op het zuidelijke deel van de Prinsengracht. Hier woon je betrekkelijk rustig voor Amsterdamse begrippen. Toch zijn de Utrechtsestraat en het Frederiksplein met vele winkels, restaurantjes en cafés vlakbij en ook theater Carré, de Stopera en de Hermitage liggen op loopafstand. In het nabijgelegen metrostation Vijzelsgracht is een halte van de Noord/Zuidlijn, maar je kunt ook in circa 10 minuten naar het Centraal Station fietsen. Zelfs met de auto kom je hier goed weg dankzij diverse uitvalswegen richting de Ring A10.

Ben je in voor een woonboot binnen de grachtengordel? De Ria biedt veel mogelijkheden die je moet komen ontdekken!

Bijzonderheden:

  • Rustig stukje Prinsengracht
  • Meer ruimte dan verwacht

Contacteer de Makelaar

Rick Willemsen

Assistent makelaar
Kantoor
0294-450752
Mobiel
06-41504995