Charmante ark in hartje Jordaan aan de Prinsengracht Amsterdam, Noord-Holland

€ 459.000 k.k.
Type: Woonark met ligplaats
Oppervlak (M 2)
64
Kamers
2
Badkamers
1
Slaapkamers
1

Eigenschappen

  • Casco: Beton
  • Opbouw: Houtskelet
  • Terras
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

Wat een buitenkans voor een één- of tweepersoonshuishouden. Tussen de Brouwersgracht en de Noordermarkt ligt deze charmante woonark. Dit is écht een locatie voor de ware levensgenieter. Café de Winkel, aan de overkant van de straat, serveert het lekkerste appelgebak van Amsterdam, de beste boeren- en lappenmarkten worden hier gehouden en de ‘9 straatjes’ zijn een begrip in de wereld aan het worden.

Centraal Station ligt op loopafstand, terwijl de ring Amsterdam binnen 10 autominuten bereikt wordt.

De ark is comfortabel en compact. Dankzij de uitbouw is de ark verrassend breed. Deze extra ruimte is o.a. benut voor het inpandige terras, dat vanuit de woonkamer met open keuken makkelijk te bereiken is. De kleine verhogingen her en der geven de ark een speels karakter. De keuken beschikt over veel bergruimte en een moderne spoelbak. De donkere hardhouten vloer combineert wonderwel met de authentieke kraaldelen.

De sanitaire ruimte bestaat uit een inloopdouche, wastafel en toilet. De slaapkamer is ruim en fris.

Ben je een echt stadsmens, met liefde voor cultuur en vertier? Of heb je een ‘pied-à-terre’ nodig voor je werk? Dan is dit de perfecte locatie. Neem snel contact op voor meer details of maak een afspraak voor een bezichtiging.

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.