Goed verzorgde woonark in Amsterdam Noord Amsterdam, Noord-Holland

€ 485.000 v.o.n.
Type: Woonark met ligplaats
Oppervlak (M 2)
90
Kamers
4
Badkamers
1
Slaapkamers
3

Object

  • Bouwjaar: 1958

Eigenschappen

  • Casco: Beton
  • Externe berging
  • Gas haard
  • Opbouw: Houtskelet
  • Terras
  • Tuin

Beschrijving

De Ranonkelkade ligt aan het Buiksloterkanaal, schuin achter het Eye Museum en de A’dam Tower. Dit gebied bruist. Net als de omgeving is ook deze ark (uit 1958) weer c.q. nog volop in ontwikkeling. Voor het vloeroppervlak is de breedte van 8 meter bijzonder opvallend.

Amsterdam Noord ligt op het snijvlak van het open waterland in het Noorden en de bruisende hoofdstad. De OV-voorzieningen zijn – zeker sinds de komst van de Noord-Zuid metrolijn uitstekend – en dankzij de ligging aan de ring van Amsterdam is deze locatie ook per auto goed bereikbaar. De IJ-oevers zullen de komende jaren een steeds belangrijker rol gaan spelen voor het uitgaansleven. De naaste omgeving, de ‘Van der Pekbuurt’ is een gezellige volkswijk. In de naaste omgeving is er daarom ruim aanbod voor dagelijkse boodschappen en kleinschalige horeca.

Parkeren kan hier nog voor de deur. Achter de vriendelijke welkomstboog ligt de praktische tuin, waarvan het houten terras 2 jaar geleden is vernieuwd met azobé hardhout. Voor de terrasliefhebbers: ook aan de waterkant ligt nog een drijvend terras.

Vanaf de entree ligt links de ruime woonkamer met gashaard. Een echte ‘doorzonark’: het eetgedeelte gaat over in de rustige, open keuken. De hoekopstelling biedt veel bergruimte, een 5-pitsgasstel met onderliggende oven en een koel-/vriescombinatie. In de grote bergkast gaan aansluitingen voor de wasmachine en vaatwasser verborgen.

Deze woonark heeft een bijzondere indeling, met maar liefst 3 slaapkamers. De ouderslaapkamer, met badkamer ensuite, ligt rechts van de hal. De badkamer beschikt over een vaste wastafel en royale inloopdouche. Van de overige ruime slaapkamers heeft er een openslaande deuren naar het terras. Het is eenvoudig om vanuit de tweede slaapkamer ook een doorgang naar de badkamer te realiseren. Waar wil je wakker worden? Dat is nog een moeilijke keuze.

In de hal bevinden zich een separaat toilet en een garderobekast. Verder heeft de ark een inpandige berging, waarin ook de cv-installatie is geplaatst.

De ark is keurig onderhouden en in goede staat. In 2009 is de opbouw volledig opnieuw bekleed met red cedar. Een jaar later is het dak vervangen en voorzien van EPDM dakdekking. De elektra is in 2009 deels vervangen; de KSB-rioolpomp, onderin het casco is geïnstalleerd in 2012.

Kortom, deze locatie is zeker een bezichtiging waard.

 

Contacteer de Makelaar

Rick Willemsen

Assistent makelaar
Kantoor
0294-450752
Mobiel
06-41504995