Ringvaart-Lisserdijk 73 te Lisse / Buitenkaag Lisse, Zuid-Holland

Prijs op aanvraag
Type: Woonschip met ligplaats
Kamers
4
Badkamers
1
Slaapkamers
2

Object

  • Bouwjaar: 1900

Eigenschappen

  • Casco: Staal
  • Opbouw: Staal
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

Verkoop bij inschrijving
Kijkdagen:
12 en 13 januari van 11:00 tot 15:00 uur.

In opdracht van de eigenaar en in samenspraak met de bank bieden wij woonschip The Doors te koop aan onder de strikte voorwaarde dat de aankooptransactie voor 31-01-2022 moet zijn afgerond.

Dit 23 meter lange schip van het type ‘Hagenaar aak’ ligt al sinds 1980 afgemeerd in de Ringvaart van de Haarlemmermeer, vlakbij de mooie Kagerplassen. De benodigde vergunningen voor deze fijne ligplaats zijn verstrekt door Provincie Noord-Holland en het Hoogheemraadschap van Rijnland, maar het wachten is thans op legalisering door Gemeente Haarlemmermeer. Tijdens de bezichtiging zullen wij u informeren over de status van de ligplaatsvergunning(en).

Het woonschip is zelfvoorzienend, onder meer door de aanwezigheid van zonnepanelen. Het ruime stuurhuis, momenteel ingericht als eetkamer, heeft ramen rondom. Hier kun je volop genieten van weids uitzicht over het water en de polder. De woonkamer heeft een laminaatvloer en aangrenzend een open keuken. Verder zijn er een slaapkamer, een bergruimte en de badkamer met douche, toilet, wastafel en de aansluiting voor een wasmachine.

Verwacht je geen garantie op het onderwaterschip en heb je voor deze aankoop geen financiering nodig? Wellicht is dit dan de buitenkans waarop je gewacht hebt. Kom dit woonschip bezichtigen op een van bovenstaande kijkdagen en breng jouw eindbod uit!

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.