Ringvaartdijk 44 te 1066 DE Amsterdam Amsterdam, Noord-Holland

€ 450.000 k.k.
Type: Woonark met ligplaats
Oppervlak (M 2)
75
Kamers
3
Badkamers
1
Slaapkamers
2

Object

  • Bouwjaar: 1957

Eigenschappen

  • Allesbrander
  • Casco: Beton
  • Externe berging
  • Opbouw: Houtskelet
  • Tuin
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

De Ringvaartdijk vormt de grens tussen Amsterdam en de gemeente Haarlemmermeer. Dit levendige water staat in open verbinding met het Nieuwe Meer en maakt deel uit van de zogenaamde ‘Staande Mastroute’. Aan de waterzijde kan een plezierjacht worden afgemeerd, met steiger naar de omloop.

De ringvaartdijk is rustig, met vrij parkeren voor de deur. Aan de overzijde van het water rijdt voornamelijk lokaal verkeer. De ark is in 1957 ‘van stapel gelopen’, maar is recenter nog onder architectuur verbouwd.

De woonkamer is ruim en licht, met glazen schuifdeuren op de hoeken, maar ook veel privacy. De grenen vloer en de houtkachel voegen veel charme toe.

De kombuiskeuken ligt in het verlengde van de woonkamer. In de diepe laden is veel bergruimte. De vaatwasser is netjes weggewerkt. Het gasfornuis en afzuigkap zijn in rvs uitgevoerd. Vanaf de ontbijtbar kun je in de ochtend – in je eigen tempo – wakker worden met uitzicht over het water.

De badkamer heeft een bijzondere tegelvloer en is voorzien van een douchecabine, wastafelmeubel en modern toilet. De wasmachine staat in een aparte ruimte. Ook in het diepe casco is veel bergruimte.

De 2 slaapkamers liggen aan weerszijden van de entree.

De grote tuin is eigendom van de gemeente Amsterdam. Er zijn mogelijkheden om de grond onder de ark te verwerven van de gemeente Haarlemmermeer. Neem voor een rondleiding en aanvullende informatie over de opstallen en de buitenruimte contact op met de makelaar.

Contacteer de Makelaar

Rick Willemsen

Assistent makelaar
Kantoor
0294-450752
Mobiel
06-41504995