Instapklare watervilla aan Ringvaartdijk in Amsterdam Amsterdam, Noord-Holland

€ 550.000 k.k.
Type: Watervilla met ligplaats
Oppervlak (M 2)
150
Kamers
3
Badkamers
1
Slaapkamers
2
Parkeerplaatsen
1

Object

  • Bouwjaar: 2006

Eigenschappen

  • Allesbrander
  • Casco: Beton
  • Externe berging
  • Opbouw: Houtskelet
  • Tuin
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

Je kinderen laten opgroeien op het water, maar toch met alle gemakken van de stad Amsterdam. Deze jonge watervilla heeft niet voor niets de naam Casa Nostra gekregen. Deze jonge watervilla (2006) heeft een eigentijds interieur en is van alle gemakken voorzien.

Aan deze zijde van de ringvaartdijk parkeer je nog eenvoudig op eigen terrein, voor de deur. Doorgaand verkeer is alleen mogelijk op de fiets. Vanaf de tuinzijde ligt de ark verscholen achter een keurige schutting en maakt een gesloten indruk. Dat is wel anders na binnenkomst: de ark beschikt rondom over wandhoge ramen en schuifdeuren en je hebt dan ook volop uitzicht over het water.

De entree is licht, ruim en heeft een gastentoilet. De betonnen vloer verraadt een modern interieur.

De trap ligt centraal in de ark en zorgt voor een logische U-vormige indeling van de grote ruimte aan de waterkant.

Aan de zuidzijde ligt de luxe open keuken, met rvs-inbouwapparatuur en volop bergruimte. In het verlengde van het spoeleiland ligt de (eet)bar.

Naast de schuifpui naar het inpandige terras ligt de ruime woonkamer, met inbouwhaard. Vanaf de knusse zithoek lijkt het raam wel een filmscherm, met een prachtig uitzicht over het levendige water van de ringvaart van de Haarlemmermeer.

Sous L’eau liggen de 2 slaapkamers. Op dit moment is ook de ruime hal in gebruik als slaapvertrek. De strakke badkamer heeft een ligbad en inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. In de separate

technische ruimte staat ook de wasmachine. Heb je naast de vele kastenwanden nog extra ruimte nodig, dan kun je terugvallen op de vrijstaande houten berging in de tuin.

De Ringvaartdijk vormt de grens tussen Amsterdam en de gemeente Haarlemmermeer. Er is een open verbinding naar het Nieuwe Meer. De ligging aan de zuidwestkant van Amsterdam – met goede toegang naar de randstad en Schiphol – maakt deze locatie bijzonder geschikt voor forensen of internationale activiteiten.

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.