Schalkwijkerstraat 58 te Haarlem Haarlem,Noord-Holland

€ 485.000 k.k.
Type:Watervilla met ligplaats
Oppervlak (M 2)
88
Kamers
3
Badkamers
1
Slaapkamers
2

Object

  • Bouwjaar: 1998

Eigenschappen

  • Airconditioning
  • Alarminstallatie
  • Casco: Beton
  • Elektrisch zonnescherm en screens
  • Externe berging
  • Opbouw: Houtskelet
  • Terras
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

In het Spaarne ligt deze moderne ark (bouwjaar 1998), op loopafstand van het historische centrum van Haarlem. De stad is zeer geliefd bij bewoners en bezoekers. Het culturele aanbod, de wereldberoemde musea en het vele groen in de binnenstad spreken velen aan.
De fiets vindt een mooie plek in de eigen berging en meer heb je hier eigenlijk niet nodig. Rustig peddelend kun je vanaf hier naar bos, duinen, het strand of naar het station. Bovendien mag je een sloep afmeren naast de woonark, dus …
Voor woon-werkverbindingen is deze plek overigens ideaal. De N205 is de hoofdverbinding naar Amsterdam en Schiphol en die ligt om de hoek. Je bent dus zo op weg met de auto. Liever met het openbaar vervoer? Dan ben je ook goed af. De bushalte ligt 350 meter verderop; voor een directe OV verbinding in 20 minuten naar Schiphol of de zuid-as in Amsterdam.
De ark is ruim opgezet, wat nog wordt versterkt door de grote ramen, die deels doorlopen in het dak. Aan de buitenkant zijn elektrische screens en rolluiken aangebracht, dus de temperatuur is goed te reguleren. Bovendien is er airco aanwezig.
Vanuit de ruime entree betreed je de lichte woonkamer, met toegang naar de grote buitenkamer aan de waterkant. Hier overzie je het ruime water van het Spaarne. De houten vloer loopt naadloos over in het atelier en de logeerkamer. Deze ruimten kunnen indien gewenst nog samengetrokken worden.
De eetkeuken is in landelijke stijl, ruim en voorzien van rvs inbouwapparatuur.
Aan de andere kopse zijde ligt de ouderslaapkamer met 2 openslaande glazen deuren aan de waterkant. In het halletje annex inloopkast is ook de wasmachineaansluiting te vinden. De badkamer is mooi afgewerkt en goed geoutilleerd, met ligbad, dubbele wastafel en toilet.
De ark is voorzien van isolatieglas in hardhouten kozijnen. De vloerverwarming is mooi weggewerkt. De CV-installatie staat in de stookkast bij de entree. Uiteraard is er een alarminstallatie. De KSB rioolpomp bevindt zich in het casco.

Bijlagen

Contacteer de Makelaar

Rick Willemsen

Assistent makelaar
Kantoor
0294-450752
Mobiel
06-41504995