Amsterdam, Schellingwouderdijk 362-A Amsterdam, Noord-Holland

€ 210.000 k.k.
Type: Woonschip met ligplaats
Oppervlak (M 2)
150

Object

  • Bouwjaar: 1928

Eigenschappen

  • Casco: Staal
  • Opbouw: Staal
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

Het woonschip is in de huidige staat niet te financieren, de aankoop zal dus uit eigen middelen gefinancierd moeten worden.

Woonschip Adriana is in 1928 van stapel gelopen bij Fikker. Ze heeft slechts één zusterschip (Baltic). Na een lange carrière als vrachtschip, vooral in Zeeuwse wateren, ligt ze al zo’n 30 jaar in de nabijheid van de Oranjesluizen. Het schip is ondertussen nog eens verlengd, tot 150m2 woonplezier op 38 x 4.50m.

De Adriana ligt als eerste aan de steiger aan de Schellingwouderdijk, een geliefde plek tussen Amsterdam-Noord en het ongerepte buitengebied. Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de beste jaren van deze spits achter haar liggen, maar als woonstek is deze locatie onovertroffen.

Het woonschip wordt verkocht zonder vlakrapport en heeft dringend behoefte aan een rigoreuze opknapbeurt. Heb je interesse? Kom dan vooral de situatie ter plekke bekijken.

Het woonschip is in de huidige staat niet te financieren, de aankoop zal dus uit eigen middelen gefinancierd moeten worden.

 

Mogelijk te vervangen voor:

http://www.danverkoopjetochdeboot.nl

 

Contacteer de Makelaar

Rick Willemsen

Assistent makelaar
Kantoor
0294-450752
Mobiel
06-41504995