Soestdijksekade 839 te 2574 CG ‘s-Gravenhage Den Haag, Zuid-Holland

€ 600.000 k.k.
Type: Watervilla met ligplaats
Oppervlak (M 2)
180
Kamers
5
Badkamers
2
Slaapkamers
3

Object

  • Bouwjaar: 2003

Eigenschappen

  • Casco: Beton
  • Externe berging
  • Houtkachel
  • Opbouw: Houtskelet
  • Open Haard
  • Terras
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

In het Haagse Laakkanaal, vlakbij het Zuiderpark en gunstig gelegen ten opzichte van winkels, scholen en het strand van Kijkduin, vind je deze riante waterwoning. De verrassende indeling voorziet zelfs in een inpandig appartement met zijn eigen ingang en voorzieningen, waardoor er veel mogelijkheden zijn voor verschillende vormen van bewoning. Een andere bijzonderheid is het bijbehorende boothuis, waarover verderop meer.

We betreden de hoofdwoning via de chique entree met een antiek muurfonteintje als opvallend detail. Hier hebben we toegang tot de moderne toiletruimte en kunnen we doorlopen naar de mooi verzorgde badkamer met whirlpool, douche, wastafel, tweede toilet en een kastenwand. De aansluitingen voor een wasmachine en droger zijn handig geplaatst in een aparte kast.
De royale woonkeuken heeft luxe inbouwapparatuur en fraaie suitedeuren naar de eveneens ruim bemeten woonkamer met visgraat parketvloer en een openhaard met marmeren schouw. Openslaande deuren naar een groot zonneterras laten je extra genieten van wonen op het water. Ook bij de woonkeuken hoort een klein terras.
Vanuit de woonkamer voert een trap naar de ruimte sous l’eau, waar zich de ouderslaapkamer met kastenwand bevindt, maar ook een tweede slaap- of studeerkamer en een derde toilet met vaste wastafel.

Het zelfstandige appartement (met huisnummer 839A) heeft een hal met toilet, een woonkamer met houtkachel, een open keuken en een slaapkamer annex badkamer voorzien van douche en dubbele wastafel. Bovendien beschikt het appartement over een eigen terrasje aan het water.

Aan de wal is voorts een berging voor het stallen van fietsen of andere spullen. Het opmerkelijkste is echter eerder genoemd boothuis, waar je zo met een sloep of motorkruiser in en uit kunt varen. De vergunning voor deze ‘watergarage’ moet nog worden verlengd, maar dan kunnen we gerust spreken van een unicum in de stad. Voor de ware botenliefhebbers een reden te meer om deze prachtige watervilla te komen bezichtigen!

Contacteer de Makelaar

Rick Willemsen

Assistent makelaar
Kantoor
0294-450752
Mobiel
06-41504995