Speelse, semi-dubbellaags woonark, zonder ligplaats. Let op! Elk serieus bod wordt in overweging genomen!

Prijs op aanvraag
Type: Woonark zonder ligplaats
Oppervlak (M 2)
85
Kamers
4
Badkamers
1
Slaapkamers
3

Object

  • Bouwjaar: 1958

Eigenschappen

  • Casco: Beton
  • Gas haard
  • Opbouw: Houtskelet

Beschrijving

Let op! Elk serieus bod wordt in overweging genomen!

Speelse, semi-dubbellaags woonark, zonder ligplaats

Deze speelse ark is deels dubbellaags. Op de woonlaag zijn er kleine niveauverschillen tussen de lichte woonkamer, de mooie eetkamer met gaskachel en de frisse, halfopen keuken met inbouwapparatuur. Op de benedenverdieping liggen ook de ruime ouderslaapkamer en de badkamer met vaste wastafel, douche en toilet.

Hier is ook nog een apart toilet.

In de technische ruimte zijn de aansluitingen voor wasmachine en -droger en is de geiser opgesteld.

De open wenteltrap in de woonkamer leidt naar de twee knusse slaapkamers op de bovenverdieping, onder het halfschuine dak.

De woonark bestaat uit twee gekoppelde betonnen casco’s. De houtskeletbouw is afgewerkt met kunststof rabatdelen en hardhouten kozijnen. Dit maakt de woonark bijzonder onderhoudsvriendelijk.

Bouwjaar van deze ark is 1958. De vraagprijs voor 85m2 is vriendelijk; met een lengte van bijna 16 x 4 meter en een hoogte van 5 meter op het dubbele deel.

De woonark verkeert in een redelijke tot goede staat, in 2015 is de dakbedekking vernieuwd.

Neem contact op met Hans Willemsen op 06 – 53 660 559 als u een ligplaats denkt te hebben voor deze veelzijdige woonark, die nu nog in de metropoolregio Amsterdam te bezichtigen is.

Let op! Elk serieus bod wordt in overweging genomen!

 

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.