Aantrekkelijke startersark zonder ligplaats

€ 19.500 k.k.
Type: Woonark zonder ligplaats
Oppervlak (M 2)
90
Kamers
3
Badkamers
1
Slaapkamers
2

Object

  • Bouwjaar: 1963

Eigenschappen

  • Casco: Beton
  • Opbouw: Houtskelet

Beschrijving

Aantrekkelijke startersark zonder ligplaats te koop

Deze eenvoudige enkellaags woonark is bijzonder ruim voor haar leeftijd, met een lengte van 17,67 en breedte van 5,29 meter respectievelijk 20,30 x 7,00 m. inclusief omloop. Met het betonnen casco, de houtskelet opbouw en een aanzet van modernisering is deze woonark voor starters een uitdagend begin.

In de ruime woonkamer is er rondom een goed uitzicht en veel licht, vooral dankzij de glazen pui aan de walzijde. Vanuit de naastgelegen slaapkamer heb je direct toegang tot een inpandig terras over de volle breedte van de kopse kant. Dat zal velen aanspreken. De tweede slaapkamer ligt aan de andere kant van de ark.

De open keuken is klein maar doelmatig, met vaste kasten.

De leef- en slaapruimtes zijn met elkaar verbonden door een donkerhouten vloer.

De sanitaire ruimtes zijn recent gemoderniseerd. Er is een separaat toilet met fontein en de badkamer heeft een dubbele wastafel en inloopdouche.

Aan de ‘andere’ kopse kant ligt een bergruimte over de volle breedte, met tuindeur naar de walzijde. Hier is  o.a. de   combiketel geïnstalleerd. Hier zijn ook de aansluitingen voor de wasmachine en -droger. De rioolpomp is uit 2007.

De gevelbekleding is deels in kunststof uitgevoerd, deels met rabatdelen, met hardhouten kozijnen en in de woonkamer aluminium harmonica pui. De bankirai delen van de omloop en terras zijn in goede staat.

Deze ark kan eenvoudig in fasen worden aangepast aan de wensen van de nieuwe bewoner(s), terwijl er toch comfortabel gewoond kan worden.

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.