Stationsweg 51 te Nieuwersluis Nieuwersluis, Utrecht

€ 550.000 k.k.
Type: Watervilla met ligplaats
Oppervlak (M 2)
122
Kamers
4
Badkamers
1
Slaapkamers
2
Parkeerplaatsen
3

Object

  • Grondoppervlak (m2): 150
  • Bouwjaar: 1990

Eigenschappen

  • Airconditioning
  • Allesbrander
  • Casco: Beton
  • Opbouw: Houtskelet
  • Terras
  • Tuin
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

Nieuwersluis ligt tussen Amsterdam en Utrecht. Deze ark ligt aan de Nieuwe Wetering, het verbindingswater tussen de Angstel, de Vecht en de Loosdrechtse Plassen. Vanaf de loungeplek op de royale steiger heb je vrij uitzicht over het Amsterdam-Rijnkanaal én over de weilanden van de Ronde Venen. Met recht een unieke plek.

Deze woonark is geheel gelijkvloers. Met een bruto vloeroppervlak van 122 m2 (lxb 24,41 x 4,38 meter) kun je hier goed uit de voeten. Vanaf de ruime entree ligt rechts de open woonkamer met zeer grote open keuken. Aan de andere zijde liggen de slaapkamer, kantoor en moderne badkamer.

Deze ark is tiptop in orde en prachtig afgewerkt. Van de glanzende houten vloer tot de witte keuken, die uiteraard van alle gemakken is voorzien. Van de moderne (Harry Leenders) rvs-allesbrander tot de klassiekere voorzethaard in de master bedroom. Hier kun je op alle momenten van de dag wegdromen. Daarbij kies je zelf hoeveel privacy je nodig hebt. Je kunt schuilen achter de fraaie schutting of uitgebreid gasten ontvangen aan het open deel van de steiger, die per boot kunnen arriveren. De meeste bezoekers zullen hier overigens per kano of roeiboot arriveren. Uiteraard is er voldoende ruimte om nog een sloep aan te meren.

Over ieder detail is nagedacht. Van de airconditioning tot de ingebouwde plafondspots. De moderne badkamer heeft antraciet vloertegels en wit sanitair: aparte regendouche, bad, twee wastafels en toilet. Het schitterende uitzicht krijg je erbij in deze fraaie relaxruimte.

Krijg alvast een voorproefje met onderstaand filmpje. Wil je daarna alles ‘in real life’ ervaren? Neem dan contact op met Hans Willemsen op 06-53660559.

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.