Strangkade 6 te 6658 KD Beneden Leeuwen Beneden-Leeuwen, Gelderland

€ 375.000 k.k.
Type: Woonark met ligplaats
Oppervlak (M 2)
151
Kamers
4
Badkamers
1
Slaapkamers
1

Object

  • Bouwjaar: 1930

Eigenschappen

  • Casco: Staal
  • Terras
  • Vrij uitzicht
  • Zonnecollectoren

Beschrijving

Aan de rand van een natuurgebied in de uiterwaarden van de Waal ligt deze schitterend verbouwde woonboot met in de romp een grote verrassing!

Stel je eens voor, je komt over een degelijke loopbrug aan boord en treft in de fraaie opbouw een fantastische woning aan, helemaal compleet, helemaal af en helemaal van deze tijd.  Dan daal je de trap af in het casco en daar ontdek je nóg een keer dezelfde leefruimte, maar nu helemaal leeg en helemaal gereedgemaakt om naar jouw eigen inzichten te worden afgewerkt en ingericht. Dat biedt nog eens mogelijkheden!

De indeling van deze royale woonboot is als volgt. Bovenetage: omloop met terrassen aan zowel de walzijde als de waterzijde; entree/hal; woonkeuken met diverse inbouwapparatuur en tuindeur naar terras; toiletruimte; woonkamer; kantoorruimte; slaapkamer met badkamer en suite voorzien van ligbad, wastafelmeubel en tweede toilet. Benedenetage: hal/wasruimte en drie ruime, naar wens in te delen vertrekken.

Voor de gehele woonboot geldt dat deze recent vakkundig is verbouwd met gebruik van luxe materialen. Er is geen gas aan boord. Verwarming vindt plaats door efficiënte infraroodpanelen die in de plafonds van de bovenetage zijn ingebouwd. Maar liefst 24 zonnepanelen leveren duurzame en voordelige energie.

Het gezellige Beneden-Leeuwen ligt centraal in het land tussen de steden Utrecht, ’s-Hertogenbosch, Arnhem en Nijmegen. De rijkswegen A15, A50 en A2 zijn makkelijk en snel bereikbaar met de auto. Het dorp heeft veel voorzieningen op het gebied van onder andere zorg, onderwijs en winkelen en vervult dan ook een belangrijke rol in Het Land van Maas en Waal. In deze prachtige, door Boudewijn de Groot bezongen streek met imponerende dijken en idyllische dorpjes kun je naar hartenlust wandelen, fietsen en recreëren op en aan het water.

Een prachtige woonboot op een heerlijke plek om je vrij te voelen en te genieten!

Bijzonderheden:

  • Recent verbouwd
  • Vrij uitzicht
  • Gasloos wonen
  • Zonnepanelen

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.