Stuwweg 48 te 6219 NB Maastricht Maastricht, Limburg

€ 450.000 k.k.
Type: Watervilla met ligplaats
Oppervlak (M 2)
162
Kamers
4
Badkamers
1
Slaapkamers
3

Eigenschappen

  • Casco: Beton
  • Opbouw: Houtskelet
  • Terras
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

Combineer de unieke ervaring van wonen op het water met de charme van Maastricht! Deze ruime watervilla ligt aan de rand van de stad, op een zijtak van de Maas en slechts 2,5 km van het Vrijthof.

Grote driehoekige raampartijen geven de waterwoning een geheel eigen gezicht, terwijl het rieten dak zorgt voor een chique uitstraling. Met 162 m2 vloeroppervlak biedt de luxe ark een zee aan leefruimte. Over een lange loopbrug betreed je de woning via een ruime hal met garderobekasten en suitedeuren naar de grote living. Links ligt het zitgedeelte met sfeerhaard en openslaande deuren naar zowel de waterzijde als walkant. Rechts is de royale open keuken met een groot kookeiland en voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur. Tussen de keuken en het zitgedeelte bevindt zich de toiletruimte en de trap naar een ruime overloop op de slaapetage sous l’eau. De ouderslaapkamer beslaat de volle breedte van de ark en heeft een grote kastenwand. Van de twee overige slaapkamers heeft er één eveneens vaste kastruimte. De badkamer is luxueus ingericht met dubbele wastafel, toilet, inloopdouche en een klassiek vrijstaand ligbad op pootjes.

Maastricht is een heerlijke stad met internationale allure. Het uitnodigende centrum ligt op fietsafstand, maar je kunt ook net zo snel naar twee andere taalgebieden in de beide buurlanden. De stad ademt daardoor een unieke sfeer die je nergens anders in Nederland vindt en het bruist er van cultuur, creativiteit en gezelligheid.

Wil je heel bijzonder wonen in de stad van het goede leven? Dan kunnen wij een bezichtiging van deze watervilla van harte aanbevelen.

Bijzonderheden:

  • Groot woonoppervlak
  • Luxe keuken en badkamer
  • In bruisend Maastricht

Contacteer de Makelaar

Rick Willemsen

Assistent makelaar
Kantoor
0294-450752
Mobiel
06-41504995