Uiterweg 127 – WS06 te 1431 AD Aalsmeer Aalsmeer, Noord-Holland

€ 150.000 k.k.
Type: Woonark met ligplaats
Oppervlak (M 2)
48
Kamers
2
Badkamers
1
Slaapkamers
1

Eigenschappen

  • Casco: Beton
  • Opbouw: Houtskelet
  • Terras

Beschrijving

Recreëren aan de Westeinderplassen.

De zomerse reuring op de plas of de verstilde natuur in de winter. Op deze superleuke recreatiewoonark beleef je elk seizoen anders. De ark ligt afgemeerd bij jachthaven De Oude Werf, op 10 minuten lopen van alle faciliteiten in het gezellige dorp van Aalsmeer. De Westeinderplassen, waar de haven aan ligt, behoren tot de mooiste vaargebieden van Nederland met open verbindingen met het Braasemmermeer, de Kager Plassen en het Nieuwe Meer bij Amsterdam.

De moderne recreatiewoonark is in 2019 volledig gerenoveerd en daarom helemaal klaar voor een zorgeloos verblijf. De woonkamer heeft een schuifpui naar een heerlijk terras boven het water.  Behalve van de zon geniet je hier van een levendig uitzicht op de boten die komen en gaan in de jachthaven. Voor het bereiden van de maaltijden is alle apparatuur ingebouwd in de moderne open keuken. De fraaie badkamer heeft een inloopdouche, wastafelmeubel, hangend toilet en een designradiator. En als je ’s morgens wakker wordt in de slaapkamer met vaste kastruimte, stap je zó via de tweede schuifpui het terras op voor een nieuwe dag genieten op het water!

Is waterrecreatie jouw ding, dan is deze ark op centrale locatie in de Randstad misschien wel jouw ideale vrijetijdsverblijf.

Bijzonderheden:

  • Ruime terrassen aan water- en walzijde
  • Parkeergelegenheid op het terrein
  • Huur: circa € 4.000,– per jaar

Contacteer de Makelaar

Rick Willemsen

Assistent makelaar
Kantoor
0294-450752
Mobiel
06-41504995